STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie , krew nie jest normalna w pepuszku . Kochana a on się nie oberwal ? Psikaj patyczek octeniseptem albo aseptem to to samo tylko tańszy zamiennik i część bo to odkarżające jest , nie mocz tego woda teraz i czekaj na położna .
Tygrysek masz kalafior po ciążowy ? -
Tygrysku bo mówisz , że mąż ogarnia za Ciebie jakieś przelewy itp
Śmieje się bo Ja po porodzie miałam na maksa kalafior i kuzwa jakbym bujala w obłokach , ciągle z czymś się mylilam , z rąk mi coś wypadało tak jakbym żyła w innym świecie ale minęło dość szybko i przede wszystkim mega skleroza !
No to dobrze pielegnujesz kochana to mały jak śpi i je ? Dużo , mało ?
Eh pamiętam te początki , mały budzil się co max 1h w dzień wcale nie spał niestety traz dopiero od jakiś 2/3 tyg śpi ładnie , raz w nocy się budzi , w dzień jak nie śpi to sobie sam leży cieszy się do zabawek albo śpi albo cycek minął czas kolek więc dziecko cudowne -
hej
właśnie o to mi chodziło Ania i Ona żeby nie wypowiadać się na tematy w których się nie jest pewnym swojej odpowiedzi na 100%.no nic koniec kropka.
dziękuję za miłe słowa, choć wysiadam już kompletnie, jednak te ponad 6 lat starań raz bardziej intensywnych raz mniej odbija swoje piętno. jeszcze gdyby człowiek miał więcej pieniędzy i mógł sobie zrobić wszystkie badania... a tu może w tym miesiącu zrobie prolaktyne no i nie wiem progesteron albo testosteron, chciałabym AMH ale koszt to 150-200zł. chyba będzie mi musiało wystarczyć zwierzątko.
ps. ja też ogarniam rachunki, mój nawet nie wie jak co i gdzie. hasła do konta nie zna a jak poszedł kiedyś do sklepu i miał zapłacić ponad 50zł i się nie dało już zbliżeniowo to dzwonił i się pytał jaki ma pin do kontaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 17:06
-
agniesja wrote:Tygrysku, krew w pępuszku po odpadnięciu kikuta jest jak najbardziej normalna, więc nie stresuj się tylko nadal przemywaj octeniseptem a za kilka dni powinno przejść
Agniesja jak mąż ? Jak w stosunku do dzieciątka ?