X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem co Ci doradzić, mi gin mówi że każdy cykl jest inny i każda kobieta ma inaczej

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl Dea ma racje każda z nas ma inne cykle ja nie pamiętam jaki miałam śluz :/
    Dea wyniki całkiem spoko :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewuszki. ? Ja sobie siedzę z bólem krzyża obserwując gotowany obiad :)
    Na dworze się robi plucha śnieg topnieje :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea masz ewidentnie pco ! Masz bardzo duzy stosunek LH do FSH ... Bo az ponad 2 a prawie 3 . Do 1,5 max jest norma .
    Pod tym kątem powinni Ci dawać sytymulacje . Wiadomo , mialas clo ... Mialas Pio nich owulację na monitoringu ? Co bralas jeszcze do tego ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko ale masz bebzolek na fotce :-) ahh , tęskni mi się za brzusiem .
    Dzisiaj smiejemy się z D , że mowie tak ...
    Ale do wakacji sxhudne ładnie , mam nadzieję że się uda a on że nie ! Ja mowie czemu tak twoerdzisz a on a bo znów w ciążę znajdziesz ?! A Ja że chyba żart , 3/4 lata ie zamierzam wcześniej a on że to zrobię tak żebyś zaszła :-D jak już znajdziesz to przecież trzymać będziesz ... ja mowie tylko sprobuj a nie wachniesz hahahah ( że seksu nie będzie ) ;-p wariat

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No twój D tak samo gada jak ten mój. :)
    No mi jeszcze trochę też będzie brakowało brzucholka ale Gabrysia mi to wynagrodzi <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:46

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    No twój D tak samo gada jak ten mój. :)
    No mi jeszcze trochę też będzie brakowało brzucholka ale Gabrysia mi to wynagrodzi <3
    Nie dajmy im się ! :-D
    No wynagrodzi ojjj wynagrodzi

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna pamiętasz czy 7 dpo mialas sucho czy mokro jak byłaś już w ciazy?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nie dajmy im się ! :-D
    No wynagrodzi ojjj wynagrodzi
    Pewnie że się nie damy ! :)
    Już się nie mogę doczekać tego skarbu <3

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 03:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko a Ja nie mogę się doczekać aż urodzisz no ! Teraz jak Ja już po porodzie jestem to tak czekam na Was , że szaleństwo .

Girl oj nie pamiętam , Ja sucho nie miałam nigdy także raczej nie bardzo ale 7 dpo to taki czas że ciężko cokolwiek określić

Mordeczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak... Trzeba czekać... I nie myśleć :-D. 17 mam termin @ ale taka była piękna owu ze szkoda jakby nic z tego nie wyszło

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku Marcelek przystojny kawaler <3

Cześć kochane.
    Coś ostatnio tu wpadam na chwilę i znikam, ale jakaś taka rozlazła jestem.
    Czekam aż poprzychodzą pozamawiane rzeczy do Pl i wtedy w końcu będą mogli mi to przysłać wszystko tutaj. Już jak na szpilkach co trochę odświeżam e-mail czy aby czasem coś nie wysłane jest.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim. :)
    Sama czekam na chwilę kiedy się zacznie. :) trochę mnie boli brzuch okresowo ale to jeszcze nie to..
    Ona ważne że się odezwiesz i napiszesz co u ciebie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:11

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ale musialam odciagac bo mialam okropne guzy a maly nie chcial wtedy za duzo pic. Tera jest spoko produkuje tyle ile mu trzeba.
    Dziewczyny to zazdroszczę facetów bo moj w ogóle nie chce slyszec o drugim dziecku nawet za pare lat..
    W ogóle zobaczylam w wypisie ze pekla mi szyjka. Miala ktoras?
    A i co do bobaskow. Moj bardzo często ma czkawke. Czy to normalne? Jjak mu sie odbija yo zamiast pozwolic sie ulac to on to polyka i chyba razem z tym powietrze no i czka

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Zakrecona ale musialam odciagac bo mialam okropne guzy a maly nie chcial wtedy za duzo pic. Tera jest spoko produkuje tyle ile mu trzeba.
    Dziewczyny to zazdroszczę facetów bo moj w ogóle nie chce slyszec o drugim dziecku nawet za pare lat..
    W ogóle zobaczylam w wypisie ze pekla mi szyjka. Miala ktoras?
    A i co do bobaskow. Moj bardzo często ma czkawke. Czy to normalne? Jjak mu sie odbija yo zamiast pozwolic sie ulac to on to polyka i chyba razem z tym powietrze no i czka
    Kochana jak ma czkawke to może być mu zimno , mieć mokrego pampersa lub kupe albo nie wiem ... ja małego zawsze wtedy przebieram , daje cycka i otulam na ciepło parę sekund i znika .
    Mojej znajomej pękła szyjka ale to nic takiego się nie dzieje normalnie się goi . co do laktatora rozumiem , chodzi mi o późniejszy czas .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zauwazylam ze otulanie pomaga. Jak jest spiacy to czkawka mu zwisa. Gorzej jak dostanie przed jedzeniem

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój od razu by chciał drugie ale ja się nie dam :)
    Tygrysku Marcelek już ma 8 dni a dopiero co się urodził. :)
    Ja też już chceee :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku a dlaczego on drugiego nie chce ? Kochana być może zmieni mu się , Marcel dopiero się urodził :-) daj mu czas na przemyślenia , zobaczy jak mały rośnie , coraz fajniejsze będą dni z nim to może zateskni za maluchem takim i drugie będzie chciał :)
    Kochana jak otulinie pomaga to cieplej go ubieraj , najwidoczniej za chłodno mu .
    A czkawki zawsze mu ogarniaj bo to spowalnia akcję serca

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No na szczęście jak w nocy czka to od razu sie budzę . Nie wiem czemu nie chce drugiego, kiedys chcial trojke. Twierdzi ze przez to ile stresu bylo w tej ciąży. Ale dla mnie jedynak to krzywdzenie malucha.

Mordeczko szybko ten czas leci wydaje mi się jakby wczoraj byl porod a tu juz dzis malemu pepek odpadl i kolejna rzecz schowana na pamiatke. A teraz ty badz gotowa bo alarm w każdej chwili sie moze pojawic zwłaszcza ze u ciebie takie te skurcze byly :)

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku mojemu też po tygodniu odpadł pepek :-) szybko co , niektórym odpada po 2/3 tyg ale to chyba źle dbać musiały mamy albo nie wiem .
    Kochana wytłumacz mu za jakiś czas i powiedz to , że jedną ciążę mialas taką lecz też nie najgorsza ! Nie oszukujmy się to nie znaczy że następną taką będziesz miała . To jest tak jakbys poroniła i później nie starała się już bo kolejną na bank też się tak skończy wiesz o co chodzi .
    Każda ciąża inną i musi Twój mąż zrozumieć daj mu czas , oswoić się i zapomnieć :-) będzie dobrze

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ