STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea masz ewidentnie pco ! Masz bardzo duzy stosunek LH do FSH ... Bo az ponad 2 a prawie 3 . Do 1,5 max jest norma .
Pod tym kątem powinni Ci dawać sytymulacje . Wiadomo , mialas clo ... Mialas Pio nich owulację na monitoringu ? Co bralas jeszcze do tego ? -
Mordeczko ale masz bebzolek na fotce ahh , tęskni mi się za brzusiem .
Dzisiaj smiejemy się z D , że mowie tak ...
Ale do wakacji sxhudne ładnie , mam nadzieję że się uda a on że nie ! Ja mowie czemu tak twoerdzisz a on a bo znów w ciążę znajdziesz ?! A Ja że chyba żart , 3/4 lata ie zamierzam wcześniej a on że to zrobię tak żebyś zaszła jak już znajdziesz to przecież trzymać będziesz ... ja mowie tylko sprobuj a nie wachniesz hahahah ( że seksu nie będzie ) ;-p wariat
-
Mordeczko a Ja nie mogę się doczekać aż urodzisz no ! Teraz jak Ja już po porodzie jestem to tak czekam na Was , że szaleństwo .
Girl oj nie pamiętam , Ja sucho nie miałam nigdy także raczej nie bardzo ale 7 dpo to taki czas że ciężko cokolwiek określićMordeczka lubi tę wiadomość
-
Tygrysku Marcelek przystojny kawaler
Cześć kochane.
Coś ostatnio tu wpadam na chwilę i znikam, ale jakaś taka rozlazła jestem.
Czekam aż poprzychodzą pozamawiane rzeczy do Pl i wtedy w końcu będą mogli mi to przysłać wszystko tutaj. Już jak na szpilkach co trochę odświeżam e-mail czy aby czasem coś nie wysłane jest. -
Dzień dobry wszystkim.
Sama czekam na chwilę kiedy się zacznie. trochę mnie boli brzuch okresowo ale to jeszcze nie to..
Ona ważne że się odezwiesz i napiszesz co u ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:11
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakrecona ale musialam odciagac bo mialam okropne guzy a maly nie chcial wtedy za duzo pic. Tera jest spoko produkuje tyle ile mu trzeba.
Dziewczyny to zazdroszczę facetów bo moj w ogóle nie chce slyszec o drugim dziecku nawet za pare lat..
W ogóle zobaczylam w wypisie ze pekla mi szyjka. Miala ktoras?
A i co do bobaskow. Moj bardzo często ma czkawke. Czy to normalne? Jjak mu sie odbija yo zamiast pozwolic sie ulac to on to polyka i chyba razem z tym powietrze no i czka -
tygrys73 wrote:Zakrecona ale musialam odciagac bo mialam okropne guzy a maly nie chcial wtedy za duzo pic. Tera jest spoko produkuje tyle ile mu trzeba.
Dziewczyny to zazdroszczę facetów bo moj w ogóle nie chce slyszec o drugim dziecku nawet za pare lat..
W ogóle zobaczylam w wypisie ze pekla mi szyjka. Miala ktoras?
A i co do bobaskow. Moj bardzo często ma czkawke. Czy to normalne? Jjak mu sie odbija yo zamiast pozwolic sie ulac to on to polyka i chyba razem z tym powietrze no i czka
Mojej znajomej pękła szyjka ale to nic takiego się nie dzieje normalnie się goi . co do laktatora rozumiem , chodzi mi o późniejszy czas . -
Tygrysku a dlaczego on drugiego nie chce ? Kochana być może zmieni mu się , Marcel dopiero się urodził daj mu czas na przemyślenia , zobaczy jak mały rośnie , coraz fajniejsze będą dni z nim to może zateskni za maluchem takim i drugie będzie chciał
Kochana jak otulinie pomaga to cieplej go ubieraj , najwidoczniej za chłodno mu .
A czkawki zawsze mu ogarniaj bo to spowalnia akcję serca -
No na szczęście jak w nocy czka to od razu sie budzę . Nie wiem czemu nie chce drugiego, kiedys chcial trojke. Twierdzi ze przez to ile stresu bylo w tej ciąży. Ale dla mnie jedynak to krzywdzenie malucha.
Mordeczko szybko ten czas leci wydaje mi się jakby wczoraj byl porod a tu juz dzis malemu pepek odpadl i kolejna rzecz schowana na pamiatke. A teraz ty badz gotowa bo alarm w każdej chwili sie moze pojawic zwłaszcza ze u ciebie takie te skurcze byly -
Tygrysku mojemu też po tygodniu odpadł pepek szybko co , niektórym odpada po 2/3 tyg ale to chyba źle dbać musiały mamy albo nie wiem .
Kochana wytłumacz mu za jakiś czas i powiedz to , że jedną ciążę mialas taką lecz też nie najgorsza ! Nie oszukujmy się to nie znaczy że następną taką będziesz miała . To jest tak jakbys poroniła i później nie starała się już bo kolejną na bank też się tak skończy wiesz o co chodzi .
Każda ciąża inną i musi Twój mąż zrozumieć daj mu czas , oswoić się i zapomnieć będzie dobrze