STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Ona Ty się narazie niczym nie stresuj, strres Cię złapie pewnie jak ciąża odnoszona będzie ) a teraz korzystaj jeszcze z dobroci , że zostało Ci 9 tygodni .
Hehe
A pokazalabys swój brzuszek w końcu ?!
Później zrobię jakieś zdjęcie to wrzucę Tylko jakbym zapomniała to mi możecie przypomnieć -
ZakręconaOna wrote:Kochana jak u Was ? jak maluszek
Mordeczko, to teraz za Ciebie trzymam mocno kciuki i już praktycznie można pogratulować Ci donoszonej ciąży Ciekawe czy Gabrysia dotrzyma do pierwszego ktgMordeczka lubi tę wiadomość
-
agniesja wrote:Wszystko dobrze Kochane Dawidek rośnie jak szalony, śmieje się w głos i chwyta wszystko w swoje malutkie łapki a najbardziej lubi bawić się naszymi palcami W święta został ochrzczony i był baaardzo grzeczny a ja głupia tak się tym wszystkim niepotrzebnie stresowałam Ogólnie jest grzecznym dzieckiem i nie płacze bez powodu, ale czasami ma gorsze dni, jak chyba każdy
Mordeczko, to teraz za Ciebie trzymam mocno kciuki i już praktycznie można pogratulować Ci donoszonej ciąży Ciekawe czy Gabrysia dotrzyma do pierwszego ktg -
agniesja wrote:Wszystko dobrze Kochane Dawidek rośnie jak szalony, śmieje się w głos i chwyta wszystko w swoje malutkie łapki a najbardziej lubi bawić się naszymi palcami W święta został ochrzczony i był baaardzo grzeczny a ja głupia tak się tym wszystkim niepotrzebnie stresowałam Ogólnie jest grzecznym dzieckiem i nie płacze bez powodu, ale czasami ma gorsze dni, jak chyba każdy
Mordeczko, to teraz za Ciebie trzymam mocno kciuki i już praktycznie można pogratulować Ci donoszonej ciąży Ciekawe czy Gabrysia dotrzyma do pierwszego ktg
No sama jestem ciekawa czy dotrwamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Daj spokój , załamana jestem patrząc na siebie .
Wyglądam jak jedna wielką kupa tłuszczu i celulitu coś fatalnego ... I brzuch wiszący , mam nadzieję wielką że on się na prawdę wciągnie bo chyba w życiu w bikini nie wyjde już ...
Dziś trzeci dzień na diecie jestem mojej , mam 2 kg do tyłu ale to i tak pierwsze bardziej wiadomo woda spada jednakże już cos -
Dzień dobry
Ale się fajnie wyspalismy , jemy teraz śniadanko z D i moja Mama , zaraz ide się kapac i szykować bo idziemy na spacer . Nareszcie śnieg spadł u Mnie , tak długo czekalam maleńki śpi , jak wstanie też karmienie i szykowanko
Porobimy może na spacerze jakieś zdjęcia
-
ona. wrote:Zakrecona tak rano na spacer? Podziwiam.
Do kiedy D. zostaje? Czy razem już wracacie teraz?
Ona mój D teraz w piątek wieczorem leci i za 2,5 tyg przylatuje po cały majdan i zbieramy się razem do domu
Ja 19 mam ostatni egzamin , 27 szczepienie i lot 29