STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
27 mam termin z OM a 29 z ust zobaczymy w który dzień trafie a może urodzę wcześniej. witam się w ciąży donoszonej !
Zakręcona to lecisz razem z Oskarkiem i D ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 17:17
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wow mały szybko zaliczy samolot !! laski a u mnie 6 dni po porodzie waga mniejsza niż przed ciąża, mam 52 kg. Brzuszka jeszcze trochę jest. W ogóle to wam tu małego nie pokazalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 17:30
Mordeczka, ZakręconaOna, Asiula86, Lenka@, Anka83, Dea28, pucek lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dea Ja Ci mowie to co robilam wiele razy i lekarze mi mówili
Mordeczko nie , D leci do domu i koło 20 stycznia przylatuje po wszystkie rzeczy , wraca busem z psem i bagazami a Ja samolotem z małymGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Oj tak Mordeczko ,niesamowicie mi tego brakuje
Tygrysku no może i szybko , dzieci 7 dniowe mogą już latać
Chociaż Ja w życiu takiego malucha bym nie wzięła do samolotu
Bała bym się na maksa !
Marcelek jest śliczny
Kochana a jak z laktacja u Ciebie ? -
tygrys73 wrote:Laktacja się rozkrecila. Wczoraj miałam już guzy więc w nocy na przemian odciaganie i karmienie i dziś już w miarę miękkie piersi. Ale odciagam max 20 z obu. Bez sensu nie ma co zamrozić.
-
hej Mordeczka ja dziś dzień lenia, wstałam o 6 pojechałam do labo pobrali mi krew i zrobiłam tsh, ft3 i ft4 jutro wyniki zobaczymy. potem byłam na masażu i chwile u siostry potem u mamy, a teraz leże na 15 do pracy, obiadek z wczoraj luz blus. jutro coś upichce. ale mam super masażyste, że też mój po takiej szkole nie jest
-
Girl ja nie miałam więc Ci nie pomoge. zawsze po owu mam kremowy śluz a chwile przed małpą robi mi się "mokro"
dziewczyny wyniki:
tsh 1,59 norma to: (0,350-4,940)
ft3 2,57 norma to: (1,71-3,71)
ft4 0,93 norma to: (0,70-1,48)
LH 4,32 norma to: (1,1-11,6)
FSH 11,30 norma to:(2,8-11,3)-więc jest na górnej granicy.
ech teraz chce koło 21dc zrobić prolaktyne i progesteron, czy któraś poleca coś jeszcze? niedawno miałam robione LH i FSH i sama nie wiem ...zobaczcie wyżej - stosumek LH/FSH powinien oscylować koło 1 a u mnie to 0,38 może jakoś źle zrobiłam to badanie? niby naczczo i w 3dc.