STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku, gratulacje!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Lenka co z Tobą ?!
Tygrysku to dość szybki poród mialas , Ja co do znieczulenia właśnie nie chciałam też i z tego względu że wiele slyszalam że akcja skurczowa jest zmniejszona , człowiek nagle nie wie jak przec a pozatym chciałam spróbować bez znieczulenia jeszcze raz Ci gratuluje i moglabys pokazać swojego skarba -
Dzień dobry dziewczynki.
Ja już na nogach o 7 rano złapał mnie ból krzyża później mała się wierciła i trafiła na żołądek ale przeszło.
24 dni do porodu może i krócej ajajaj już się nie mogę doczekać.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kilka dni mnie nie było, wchodzę i co ja widzę, Tygrysek rozpakowany
Tygrysku gratulacje I witamy Marcelka na świecie
To teraz wskakuję na 2 miejsce na podium chyba..
Wszystkiego dobrego kochane w Nowym Roku
Cieszę się, że już koniec świętowania bo mam już dość, męczące te święta były dla mnie.. -
ona. wrote:Kilka dni mnie nie było, wchodzę i co ja widzę, Tygrysek rozpakowany
Tygrysku gratulacje I witamy Marcelka na świecie
To teraz wskakuję na 2 miejsce na podium chyba..
Wszystkiego dobrego kochane w Nowym Roku
Cieszę się, że już koniec świętowania bo mam już dość, męczące te święta były dla mnie..
Wiesz , dla mnie też męczące były i to bardzo .
Noo teraz mordeczka i potem Ty w kolejce do rozpakowania ) -
ZakręconaOna wrote:Hej dziewczyny .
Wiesz , dla mnie też męczące były i to bardzo .
Noo teraz mordeczka i potem Ty w kolejce do rozpakowania )
Ale powoli, wracać będzie wszystko do siebie. Przynajmniej na jakis czas.
Zaczyna mnie stres dopadać, a jak się Mordeczka rozpakuje to juz w ogóle w gaciochy będę robić, że ja następna -
a u mnie plamienia więc @ jeszcze dziś lub jutro-norma
a dziś byłam na masażu cudooo
myśle co by sobie w 3dc zrobić badania, tylko od czego zacząć znów? wystarczy tsh, ft3, ft4, estradiol, lh, fsh, testosteron, progesteron i prolaktyna czy jeszcze coś proponujecie? -
ZakręconaOna wrote:Lenka co z Tobą ?!
Tygrysku to dość szybki poród mialas , Ja co do znieczulenia właśnie nie chciałam też i z tego względu że wiele slyszalam że akcja skurczowa jest zmniejszona , człowiek nagle nie wie jak przec a pozatym chciałam spróbować bez znieczulenia jeszcze raz Ci gratuluje i moglabys pokazać swojego skarba
Co u mnie? Chyba jeden wielki brak.
Brak nadziei...wiary...kiedyś mogłabym co drugą osobę obdarzyć nadzieję...
Dzisiaj...samej mi jej brakuje. Ale dalej jakoś egzystuję.
Leczymy się "naprotechnologicznie"...hmmm, leczymy to duże słowo, bo dalej nikt w 100% nie wie co mi jest, że nie mogę zaskoczyć... Wszystko książkowe, a jednak się nie udaje...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziękuje za gratki dziewczyny. Lenka fajnie że się odezwalas. Mam nadzieję że naprotechnologia pomoże. Chyba czasem trzeba się odkorkowac ale kto na to znajdzie sposób.
Zakręcona wzięłam zzo bo małemu na początku spadało tętno więc jakby miała być CC to żeby nie tracić czasu na wkluwanie. No a drugą sprawa że cały poród miałam jakieś drgawki jak przy padaczce nie wiem skąd i nie mogłam ich powstrzymać!z malym się niestety naswietlamy.. Ogólnie mały jest grzeczny ale mało je i często ma problem zalapac cycek co go bardzo irytuje i wtedy głośno protestuje co dalej uniemożliwia uchwycenie piersi. Ale jest mega slodkiMordeczka lubi tę wiadomość
-
Lenka z całego serduszka Ci życzę żeby w końcu się udało !!! Niech w końcu zaskoczy !!! :*
Tygrys mały raz dwa się nauczy Już się nie mogę doczekać Gabrysi dzisiaj 15 minut atakowała mnie dość mocnymi skurczami tak jakby się w kanał pchała ale już przeszłoLenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs