STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki Ja jeszcze w Starym roku musiałam odwiedzić z mała lekarza Dostała jakiejś wysypki i chciałam sprawdzić co to jest. Okazało się, że to jakaś alergia od jedzenia, a przy okazji okazało się że młodą ma powiększone migdalki i znowu leki Miłego popołudniu
-
Ale jaja, pecherzyk urósł mi więcej o 15 mm przez 2 dni ale to pewnie dzięki inofemie, clo oczywiście też. Dziś musze mieć pregnyl ale nie wiem czy dostanę... Ja mam niby w domu jeden ale przez jeden dzień był w szafce zamiast w lodówce... I zastanawiam się czy to dobry pomysł żeby jego teraz użyć....
P.s pecherzyk ma 23,8 mm, endo; 9 i mam 13 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 16:53
Dea28 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ja w ogóle za każdym razem miałam jeden dzień pojedynczą dawke (chyba) a teraz zaszalał i dał mi podwójną za jednym zamachem. dziś mój 22dc nic nie czuje może jedynie poza ciężkimi piersiami ale nie raz tak miałam przed okresem. uważam że i tak się nie udało bo za mało i w ogóle miałam wczoraj iść zbadać prolaktyne i progesteron i zapomniałam no nic ale pójde najwyzej w nowym cyklu.
-
Życzę wszystkim udanego Sylwestra oraz wszelkiej pomyślności w Nowym 2016 Roku!!! Niech będzie lepszy, dużo lepszy od 2015!!!
Mordeczka, agniesja, Dea28 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Dea28 wrote:ja w ogóle za każdym razem miałam jeden dzień pojedynczą dawke (chyba) a teraz zaszalał i dał mi podwójną za jednym zamachem. dziś mój 22dc nic nie czuje może jedynie poza ciężkimi piersiami ale nie raz tak miałam przed okresem. uważam że i tak się nie udało bo za mało i w ogóle miałam wczoraj iść zbadać prolaktyne i progesteron i zapomniałam no nic ale pójde najwyzej w nowym cyklu.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl kochana zobaczymy co ma być to będzie już za długo trwają moje starania... inofem ani inofolic nie działa na mnie. lekarz mi dał od tego cyklu ovarin na którego ponoć lepiej zareagowałam choć jest podobny do inofemu tylko to są normalne tabletki no i dużo tańszy bo za 60tab. zapłaciłam 55zł. jeśli się nie uda w tym cyklu to teraz postaram się porobić wszystkie badania od nowa. a brakuje mi tam z 2 jeszcze ale i tak jestem dumna z mojego partnera bo coraz bardziej się angażuje w ilość :D:D a tak a propos jestem zazdrosna jak te wszystkie "panienki" po 1 razie zachodzą w ciąże a najgorsze jak usuwają, wyrzucają swoje dzieci lub w ogóle nie cieszą się z faktu,że zostaną matkami. ech...
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WAS DZIEWCZYNY NA NOWY ROK!! -
dokladnie dea... tez nie wiem czemu tak jest ze te ktore bardzo pragna malenstwa i beda je kochac ponad wszystko nie moga dluzo zajsc a te co nie chca albo oddaja, albo usuwaja maja od razu...
agniesja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry kochane jak tam po Sylwestrze. ? my go zakończyliśmy o 4 rano i nie dawno wstałam.
Dea miałam dokładnie to samo też byłam zła i zazdrosna o to że innym udaję się za pierwszym razem a nam nie... Dobrze że partner się angażuje cieszę się bardzo.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs