STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku ale to łożysko stare i oni nic nie robią ?
1,5 cm rozwarcia to być może że szybko pójdzie , 60 to wcale nie mały skurcz ale Ja przed porodem kilka dni miałam nawet do 100 i to tylko spięcie brzucha było .
Prawdziwe 100 miałam przy porodzie już i myslalam że umrę ... Te twardnienia rozwarcie powoli robią więc mały niedługo pewnie przywita rodziców a krwawilam identycznie jak Tty właśnie jak rozwarcie mi się przy porodzie robiloAnka83 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Tygrysku ale to łożysko stare i oni nic nie robią ?
1,5 cm rozwarcia to być może że szybko pójdzie , 60 to wcale nie mały skurcz ale Ja przed porodem kilka dni miałam nawet do 100 i to tylko spięcie brzucha było .
Prawdziwe 100 miałam przy porodzie już i myslalam że umrę ... Te twardnienia rozwarcie powoli robią więc mały niedługo pewnie przywita rodziców a krwawilam identycznie jak Tty właśnie jak rozwarcie mi się przy porodzie robilo -
Tu sa bardzo nastawieni na naturalne porody.
Ja w dwupaku, nic się nie rozkręciło a juz miałam nadzieję bo skurcze były po 99% ale czulam tylko twardnienie. Nadal leżę na przedporodowej a ze mna laska 31tc wody odeszly i steka calutka noc wiec oka nie zmruzyłam. A szyjke ma długą i zamknięta . Pali se fajki i zdziwiona bo dziecko sie nie rusza. A mój Marcel siedzi i czeka. Chyba sie przestraszył. -
No laska bardzo mądra.
Ja dopiero co wstałam zaraz robię kawke noc ogólnie dobrze standardowo wycieczki na siusiu i ból cierpnących dłoni.
Święta spokojnie obżarstwo i nic poza tym ciekawe ile kg przybyło.
Ona Święta spędziłaś w domu czy w Polsce. ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko tutaj spędziliśmy. Mieliśmy jechać do Polski, ale się trochę bałam, szczególnie, że ten brzuch mi tak twardnieje i szyjka nie za długa jest, a położna kazała odpoczywać.
Smutne takie święta i dla nas i dla rodziców w Polsce, ale no Niunia najważniejsza, bo nie darowałabym sobie gdyby coś się stało. -
Zakręcona a powiedz mi czy ty miała regularne miesiączki??bo mi wyszedł ten sam termin z miesiaczki i z pierwszego USG i po prostu licze też na to że on jest taki zajebisty że czeka równo do terminu i się zacznie rodzić...a miesiączki miałam regularne 25-27 dni. Wiem. Mogę SE tyko tak przewidywać ale ratuje się czym moge
-
tygrys73 wrote:Zakręcona a powiedz mi czy ty miała regularne miesiączki??bo mi wyszedł ten sam termin z miesiaczki i z pierwszego USG i po prostu licze też na to że on jest taki zajebisty że czeka równo do terminu i się zacznie rodzić...a miesiączki miałam regularne 25-27 dni. Wiem. Mogę SE tyko tak przewidywać ale ratuje się czym moge
Nie będziesz się kochana męczyć , masz do terminu jeszcze 3 dni więc poczekaj , może mały się w terminie urodzi :-* spokojnie