STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku też musiałam dłubać orzechy na snikersa leżakuje już w lodówce żeby trochę zmiękł Do świąt będzie akurat. ooo nie słyszałam o placku ferero rocher
Mnie obudził ból brzucha i fikanie małej także nici już ze spania zaraz wstaje kawunia i wyjazd do miasta po ostatnie zakupy dzisiaj dużo roboty przede mną mam nadzieję że się wyrobię
No i witam się w 36 tc i 9 miesiącu Jeszcze tylko i aż 35 dni do porodu.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
cześć dziewczynki ja witam się również z kawusią i z mnóstwem roboty przede mną.
po poniedziałkowej wizycie w 12dc pęcherzyk 18,6mm i endo 6,1mm dostałam od razu pregnyl 10000j. i kazał mi gwałcić faceta od środy do niedzieli co dziś już uczyniłam czuje od 3.25 w nocy bóle podbrzusza? pewnie pregnyl... -
Tygrysku synek nie duży, ale lepiej rodzić takiego niż jakby miał 4kg
Dea to teraz maraton się Wam w łóżku szykuje
Dzień dobry.
Zaczynamy 30 tydzień
Wpadłam na chwilę w między czasie szykowania się do świąt. Pewnie zaglądnę tu dopiero po świętach, więc już dziś kochane chciałam Wam życzyć WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W TE ŚWIĘTA. MOC RADOŚCI, MIŁOŚCI I ZDROWIA. MAMUSIOM POCIECH Z DZIECIACZKÓW, TYM W DWU-PAKACH SZCZĘŚLIWYCH I BEZBOLESNYCH PORODÓW, A TYM KTÓRE SIĘ STARAJĄ ABY W KOŃCU ZAFASOLKOWAŁY :* WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 10:39
Dea28, Anka83 lubią tę wiadomość
-
Hej .
Tygrysku no mam mam ale święta wielkanocne spędzałam z brzuszkiem też więc jakoś się normuje hehe
Już niedługo kochana , wiem że końcówka męczy najbardziej ale zobacz , docen skarbie jak Marcelek Cię posłuchał i czeka na TP a nie wyszedł wcześniej tak jak miał zamiar hehe . Lepiej w ta niż w tamta -
Dzień dobry
Dziewczęta bądźcie zdrowe , usmiechniete i szczęśliwe zawsze ! :-* pociechy z dzieciatek i lekkich porodów !
Wesołych świat życzy Zakretka z rodzina :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 05:53
Anka83 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w te Święta kochane :* Żebyście je spędzili w rodzinnym kochającym gronie.
U mnie wczorajszy dzień zakończył się o 1 w nocy i skutki z tego takie że nogi wyglądają jak bańki. ale trzeba się wziąć za resztę pracy
Miłego dnia.Dea28, Anka83 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Kochane, też chciałam Wam życzyć wesołych, pogodnych, a przede wszystkim SPOKOJNYCH świąt!!! :*
Mordeczka, Dea28, Anka83 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Hej lalki witam sie w 40 tygodniu. Mam nadzieje ze te zapakowane użyły sobie wczoraj z jedzeniem , te rozpakowane cieszyły dziećmi, a te starające zyskały mocna dawke nadziei. Życzę wszystkim radosnych Świąt ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 08:25
Dea28, Anka83 lubią tę wiadomość