STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry wszystkim
wstałam po imprezie urodzinowej babci. zostało mi do umycia jedno okno, ogarne łazienke i lece dziś do gina na monitoring. a wieczorkiem jedziemy na zakupy świąteczne.
dziękuję ona
Girl nie łam sie pomyśl sobie że ja o moje szczęście sie staram ponad 6 lat... przede mną jeszcze max 2 cykle z CLO a potem nie wiem. może w końcu zmienie gina...
-
Cześć dziewczynki:-) U nas przygotowania świąteczne prawie skończone:-) Jutro jeszcze tylko ogarnąć dom:-) Wigilie spędzamy u rodziców i teściów, więc nie mam szykowania:-) Ale za to w I i II święto robimy Julce urodziny, ale tym razem poszłam na łatwiznę i będzie catering:-P A jeszcze jutro wizyta u ginekologa:-)
-
Melduję się po wizycie. nadal jesteśmy w ciemnej dupie. Lekarz zagląda w moje czeluście i się śmieje, więc już wiem co powie- ,,szyjka długa, zamknięta, coś tam gdzieś się otwiera, ale za górami, za lasami" no padłam. ktg płaskie. na usg młody osiągnął zawrotną wagę 2650 g (co za mikrus, wszzystko do tyłu) wód jest 6-7 nadal, za tydzień wizyta z usg i raczej na sylwestra idziemy do szpitala, bo lekarz mowi, że dłużej psychicznie nie wytrzyma on, nie ja. ja już nie wytrzymuje
-
Anka Ja miałam przecież to samo , przed TP rozwarcie się zrobiło i tak z 2 cm dymalam 2 tyg poczym po terminie już nic nie zapowiadało , Ja plakalam z bezsilności bo aż źle się czulam . Na 2 listopada ( poniedziałek ) miałam miec porod wywolywany , w niedzielę 1 lis. O 7 rano wody odeszły