STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje Dmuchawiec Jak ogarniesz się z maluszkiem to napisz coś więcej o waszym spotkaniu
A więc oficjalnie wkraczam na pierwszy stopień podium
Podium ^^
1.tygrys73
2.Mordeczka
3.Ona.
Zakręcona myślałam że jak młody wchodzi se w kanał to szybko idzie poród, ale u ciebie szybko nie było, to już się nie cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:55
-
Dmuchawiec gratulacje.
Tygrysku mnie to czasami w pachwinach ciągnie jak spodnie zakładam.
Powodzenia na ktg
Ja po obiedzie. Mama gotuję bigos kupiła kiszoną kapustę jest tak dobra że chyba z pól kilograma zjadłam mniamGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tygrysku ale to , że dzieciątko wchodzi w kanał teraz delikatnie to znaczy że głową się ustawia a nie że z niego wychodzi
Dziecko jak zacznie się akcja porodowa w trakcie skurczy wstawia się do wyjścia kompletnie , u Mnie trwało to pół h , skurcze parte wstawiaja w kanał glowke dzieciątka , u Mnie akcja partia trwała pół godziny tylko u mojej znajomej 5 także nie ma reguły kochana -
Mordeczka wrote:Ja Wam powiem że jeszcze do mnie nie dociera fakt że za kilkanaście dni będę rodzić. nawet się nie boje (może na razie się nie boję) może po nowym roku się to zmieni
-
Na pewno starczy , kochana też poprawkę trzeba brać na to wszystko bo to tylko wyliczenia są przy ułożeniu dziecka , pamietasz jak u Mnie układał się mały jakiś czas tak , że AFI 6 było i do szpitala mnie skierowali a za jakiś czas nagle AFI 10 mały wystarczy że nogę wcisnal gdzieś . Wiadomo że lepiej dmuchac na zimne ale i bez paniki . Kochana Ty jutro 38 tydzień zaxzynasz , jejku jak to zlecialo )
-
Dmuchawiec gratulacje!!!
Trzymam kciuki za resztę oby wszystko przebiegło bezproblemowo. Ja dziś wzięłam sobie urlop i wczoraj też i w poniedziałek
wczoraj pogrzeb. nie wiem do tej pory do mnie to nie dociera. chrzestny mojego A. spokojny, życzliwy człowiek powiesił się przez sąsiada smarkacza...
dziś mój A. ma urodziny idzie po pracy z kolegami na pifko i mam nadzieję, że wróci w miare normalnie do domu bo pasuje od dziś do wigilii a jeszcze wczoraj na stypie wszyscy się pytali o ślub i o dziecko... wszyscy zachwyceni kuzynki córeczką która ma roczek....
jutro też nie ide do pracy a co tam trzeba przygotować coś na święta a poza tym w niedziele wyprawiamy w lokalu babci 90 urodziny!!! moja kochana!!! musze się z nią napić i dlatego w poniedziałek wolne
chciałam jeszcze we wtorek i środe ale brygadzista mi powiedział, że przeginam więc wtorek i środa 1 zmiana w pracy.
a w poniedziałek mój gin mi kazał przylecieć na monitoring. będzie 12dc mam nadzieję, że po dwóch tabletkach CLO, kwasie foliowym, ovarinie, wiesiołku i tych innych specyfikach coś tam urosło.... ech... to wszystko co u mnie.
-
Dmuchawiec gratulacje
Mordeczko mnie też tak pachwiny bolą czasami, najczęściej jak z wanny wychodzę
O kurcze już na podium wskoczyłam? Chwila moment Tygrysek się rozpakuje z Mordeczką i wtedy nie ma wyproś, moja kolej przyjdzie. Już mam stres ;p -
No właśnie musi ktoś po nas brzuszki przejąć.
Ona ja to się jeszcze nie stresuje
Wczoraj wzięłam się za siebie i ogoliłam Zośkę przy pomocy lusterka dałam radę. no i rozpierdalają mnie rozstępy na niej
Dzień dobry kochaneGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakręcona ja już straciłam rachubę w którym jestem tygodniu, tak do 35 to się cieszyłam kazdym nowym , a teraz to tak szybko leci ze nie zauważam.
U mnie te wody monitorujemy co 2 tyg i niestety za każdym razem mniej no ale już niedługo zostało.
Dea, Girl ja zaraz oddaję brzuszek, Mordeczka niedlugo po mnie więc brać i sę nie krępować. Ode mnie już można na legalu
A taki mam brzuch- nisko. Boli mnie krzyż.