STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Mordeczko zero bóli. Czasem tylko twardnienie ale to jak już mocno się zmęcze. Mam już wszystkie prezenty
Mój mąż jest mega zniecierpliwiony chyba bardziej niż ja :p chciałby małego na święta. A ja w sumie teraz wolałabym tak 1-3 stycznia urodzić . boje się wywoływania a pewnie mnie to czeka..
-
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale miałam mnóstwo pracy, gości i wizytę po drodze. Ale będzie mnie teraz tu więcej, bo mam się oszczędzać. Mam krótką szyjkę + mam skurcze i twardnienia brzucha i przez to mam dużo odpoczywać. Spacer max 30min, zero prac ciężkich, dźwigania czy większych zakupów.
-
Aanka oby do świat zdążyła się wykurowac.
Ona miałam dokładnie to samo na twoim etapie praktycznie już zaczęła mi się akcja porodowa a teraz siedze i stekam bo nie rodze. Mordeczko moglabym się zamienić bo im później urodze tym później się ogarne a tu żaraz sesja. Wiem że jestem głupia bo myślę o szkole no ale taka moja natura -
Anka idź do apteki niech mała się zawczasu kuruję żeby się nie rozchorowała a wiadomo że 5 latek szybciej się rozchoruję.
Tygrysku nie jesteś głupia Po prostu chcesz mieć szkołę z głowy żeby móc się zająć Marcelkiem
Ona córeczka na pewno posiedzi sobie spokojnie do terminu nic się nie bój
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs