STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostaje okres rozliczeniowy mam zawsze 3 dnia każdego miesiąca a już kilka dni przed płatnością dostaje smsa albo wyskakuje na tv powiadomienie. Wkurzające ale co poradzisz... Anka to się ciesz że tak nie masz
Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:19
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tak Mordeczko , dobrze pamietalas
Weekend bardzo dobrze spędzony , pełen śmiechu i wariactw .
Jutro wracamy do domku do siebie , Ja muszę zająć się dwoma pracami i do szkoły we wtorek na ostatnie egzaminy , tym razem ustne :-o laaaaaaj , wielkie kciuki będą musiały iść ! -
Dzień dobry
U mnie noc w miarę przespana o 3 mnie obudził ból brzucha jak na @ plus ból krzyża i nogi wzięłam no spę i poszłam spać dalej. Dodatkowo jeszcze wczoraj wyszła mi opryszczka na ustach
Dzisiaj przyjeżdża kurier z komodą
Zakręcona to super że weekend dobrze spędzony A kciuki będą na pewno zaciśnięteGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Co tam Tygrysku u Ciebie zero bóli. ? Spokojnie jeszcze Cię dopadną mnie ból krzyża jak i brzucha godzinę trzymał każdy mi wkręca że Święta w szpitalu spędzę ale my z Gabrysią się nie damy.
Dzisiaj mąż jeszcze na strychu dużo rzeczy małych znalazł po siostrzenicy więc później je będę musiała przebrać wyprać i do komody włożyć dzisiaj przyszłaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs