STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Tygrysku ale masz przepiękny brzuszek i wcale nie jest taki mały ale wystający bardzo i bardzo nisko . Jednym słowem dla mnie brzuszek idealny ,nzawsze taki chciałam mieć hahaha .
Tak jak pisze mam bardzo nisko już brzuszek , bardzo
I włoski piękne i faktycznie wygladasz jakby były farbowane hihi
Dea a to jak taki tani to pewnie że kup tylko to się bierze nawet do 6 tabletek dziennie a co do siemia to wiadomo że nie każdy lubi , nie jest tomjakims rarytasem hihi ale Ja osobiście lubię dlatego pilam -
Ok to trzymać kciuki :p. Dalej znikam tylko temperature będę wpisywac i oby @ nie przyszła. Tym razem się nie nakrecam, staram się nie myśleć chociaż czasami temat ciąży się pojawia....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 23:30
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziekuje dziewczyny. Właśnie wszyscy tak mowia ze tak nisko mam ten brzuch, no u mnie główka jest juz na wyjsciu z tego co lekarz mowi ale malemu tak chyba wygodnie bo twardo siedzi. Chyba ze ma zamiar bez skurczy znienacka przebic mi pecherz plodowy i juz ;p
Zakręcona tak szybko okres?? loo..przy ciaglym KP normalnie expres. A przestalas sie oczyszczać juz dawno? Moze to jakies resztki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 08:30
-
Cześć kobitki:-) ZakręconaOna, ale szybciutko miesiączkę dostałaś. Ja po zakupach i tak jak myślałam nic sobie nie kupiłam:-/ Ale za to kupiłam córci sukienkę w h&m, bo przeceny były. I mężowi produkty bezglutenowe, bo wymyślił że jest na niego uczulony:-P
-
A jest w 100 % pewny że jest na niego uczulony ?
Ja już mam domek ogarnięty dzisiaj na obiad robię zupę ogórkową i placki ziemniaczane
Tak swoją droga powiem Wam dziewczynki że już mam mniej siły i chęci na cokolwiek
No i wczoraj w końcu zamówiłam komodęGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej my po wizycie. Tak jak myslalam Marcel w zeszlym tygodniu nie mial 2500 gr bo dopiero tetaz ma 36w6d brzuszek caly czas dwa tygodnie do tylu no ale najważniejsze ze rośnie sobie chudziak...lekarz wróży jakies 2700-2900. Wody juz na wykończeniu, afi 6-7..takze za dwa tyg koniecznie usg i jakby co to tniemy chyba. W kazdym razie moja super krótka szyjka od 30tc sie nie zmieniła i generalnie nie szykuje sie na porod wcale nic ;p raczej przenosimy na styczen
Wzielam skierowanie do szpitala na przyszłość. Od jutra mozemy sie bzykac ;pDea28, agniesja lubią tę wiadomość