STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć .!
Jakie plany na dziś ?
My mamy mnostwo biegania , urząd , sklepy , lekarz , żeby się zapisać na USG bioderek , sama muszę się na kontrolę do ginekologa zapisać , posprzatac muszę w pokoju Oskarka dziś , ciuszki mu ułożyć bo wczoraj z szybkiego po spacerze wrzuciłam kombinezon i bach całą kupkę bodziakow zrzucilam niechcący ... Więc sama sobie narobilam roboty .
A no i dziś zostałam Ciocia ! hihi a na dniach zostanę u drugiego dobrego kolegi Ciocia , bardzo się cieszę .
Powiem Wam , że nachodzi mnie coraz częściej myśl , że chciałabym być znów w ciąży , mimo ciężkiego samopoczucia w niej ciąża mija bardzo szybko , brzuszkiem mała chwilę się nacieszylam i tesknie za tym i te kopniaczki !
2/3 lata i następne akurat chwilke Oskarka odchowamy
Tygrysku dzieje się to , że dzieci chyba zimnolubne są i kochana się pchaja na świat hehe . No tak już jest grudzień połowa jest , część dzieci ma prawo już powoli się pchac a jak Październikowe ( z końca przypominam ) rodziły w sierpniu np ?! To był strach , pamiętam jak dziś pierwsze dziecko październikowe , rany ile tam stresu było , mała Jagodka wagę urodzeniową miała 1500 gram w 32 tygodniu ciąży bo jej Mama leżała w szpitalu od 27 tyg bez wód płodowych już bo odeszły z nerw po kłótni z mężem ale maleńka ma się doskonale dziś ma 3 miesiące i waży 4,5 kg -
Dzień dobry Ja się witam z kawką zaraz szybkie sprzątanko mycie podwozia i na 9:30 wizyta.
Zakręcona brzuszka na pewno będzie brakowało i tych kopniaków ja mam nadzieję cieszyć się z niego aż do stycznia. DO PORODU 50 DNI.
A dzieciaczki są silne dadzą sobie radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 07:44
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ah ! pamiętam to odliczanie
A później odliczanie po terminie haha
Wgle dziś moja znajoma urodziła nad ranem , odeszły jej wody o3 w nocy , rozwarcie miała od trzech tygodni na 5 cm i tak śmigala ... Chłopak zawiózł ją do szpitala ale musiała mieć cesarke bo mała w ostatniej chwili jakoś sie przekrecila i nie wyszłaby!
Tak to właśnie jest jak lekarze ostatnie USG robią niektórzy ok 1,5 m przed porodem ... Takiego miała lekarza ... -
Oj Zakręcona sprzatanko cie czeka czyli nie kestes typowa mama balaganiara co po porodzie juz ciuszkow nie uklada haha ja bede tylko za kopniakami tęsknić bo ogolnie ciaza zle mi sie kojarzy. A te porody...jak przeczytalam historię liskovej to sie ppryczalam. Ona byla pewna ze malutki nie zyje juz ;( eh tego sie właśnie boje. Nie bolu tylko nieprzewydywalnosci
-
Ja w kolejce do lekarza może po 10 wejdę. kurczę wlecze się dzisiaj u tego doktorka że masakra jeszcze standardowo przede mną dwie 60+ choć były 3 kobietki z tym że laska ok 25 lat mnie wpuściła przed siebie bo jest nauczona żeby wpuszczać kobiety w ciąży przed siebieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyHej wam zauważyłam wasze forum i postanowiłam napisać ja urodziny 15.01.
Moje pytanie jest takie czy taka temperatura po owulacji jest normalna ? Cykle 34-35 dniowe od 4 miesięcy wcześniejsze byly 28 dniowe. Ponad pól roku temu odstawiłam antykoncepcję plastry evra. Z góry dziękuję za odpowiedź. -
nick nieaktualny
-
Mordeczko dobrze ze szyja trzyma, balam sie ze ci sie rozewrze przez te bóle.
Anka pierwsze plamienie w 7tc nie wiadomo przez co. A te pozniejsze zwykle byly po badaniu czy po stosunku wiec lekarz twierdzi ze pewnie przez nadzerke no ale pewnosci nigdy nie ma