STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza jak makiem zasial .
Ja dziś zajęta mega byłam dlatego usprawiedliwam się hehe , pracę do szkoły robilam bo zostały mi 4 jeszcze a ciężko przy małym je pisać bo jedną to min pisze ok 2/3 h . Kurcze środa , czwartek mam egzaminy rany i na ok 4/5 h muszę Oskarka z zostawić z Mama moja , wiem że nic mu nie grozi ale sam fakt , zatesknie się -
Oj będą długie będą na pewno ale szkole koncze też nie tylko dla siebie a i dla niego ! Żeby było nas stać na wiele dzięki dobrej pracy i kiedyś żeby wstydzić się nie musiał że Mama była nieuk i szkoły nie skończyła żadnej także damy radę , 3 dni egzaminów jakoś przezyjemy
-
Cześć dziewczynki:-) ZakręconaOna pewnie że przeżyjecie:-) Myślę, że mały lepiej poradzi sobie z krótką rozłąką niż Ty:-) Już my mamy takie jesteśmy:-) Powiem Wam, że ja jak urodziłam Jule, to zmobilizowałam się i obroniłam pracę magisterską i zaczęłam jeździć autem:-)Miłego dnia:-)
-
Dzień dobry.
Zakręcona na pewno dasz radę.
Jak tam Mikołaj u Was był hihi my z mężem w tym roku na Mikołaja nic sobie nie kupowaliśmy.
Anka u Cb już 21 Tc a nie dawno wróciłaś do nas to miałaś 17 jak ten czas zasuwaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hej zakrecona na pewno dasz radę, my mamuśki a zwłaszcza juz te po porodzie sa zaprawione w bojach. Ja tez ostro zakuwam dosesji poki Marcela jeszcze nie slychac ;p tak jak mowisz dla siebiei dla nich to robimy
Heh Mordeczko ja dostalam czekoladowego Mikolaja chyba będę go jesc codziennie po małym skrawku ale my sobie nigdy nie robimy prezentow na mikolajki
-
Cześć kobitki Ja miałam dzisiaj przymusowa wizytę u ginekologa... Miałam rano niewielkie krwawienie i plamienie Okazało sie,ze to nadzerka i stan zapalny Z maluchem wszystko ok I jeszcze w tym tygodniu kontrola...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:33