STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania udanych zakupów !
Tygrysku a no właśnie , niektórzy lekarze stawiają diagnozy chyba dla samego faktu żeby walnac jakąś głupotę ... Sama miałam taką lekarkę na NFZ ginekologa , mowie pieprze nie będę do niej chodzić odkad miałam sytuację w 22 tyg że bolal mnie brzuch a ona przyjmowała akurat więc mowie pójdę do niej a może mi USG zrobi bo ma , sprawdzi szyjkę no bo jednak za wcześnie było na cokolwiek a Ja się zmartwilam bardzo . Poszlam do niej a ta franca do mnie hm ... Nie ma sensu robić UsG bo moze już za późno jest na wszystko ?! Uwierz mi , że takiej wkurwioonej za takie słowa nikt mnie nie widział a przy okazji płakać mi się chciało że tak powiedziała . Zbadała szyjkę , przepisała luteine i poszlam sobie , więcej nie poszlam na badanie , jedynie po skierowania ...
Kurwa , Ja po poronieniu się staralam ogólnie o dziecko tyle czasu i wiedziała o tym to takie coś mi powiedziała , szok .
-
To było chamstwo..gdzie empatia?
U mnie na USG wszystko ok al e po chyba najgłębszym badaniu palpacyjnym stwierdziła pani profesor że główka jest bardzo nisko i w każdej chwili mogę zacząć rodzić i że tu muszę polezec. Ale ja się w piątek wypisze -
Dzień dobry.
Zakręcona super avatarek
Ona spokojnie uporaj się najpierw z przeprowadzką my nigdzie się nie wybieramy będziemy czekać aż na spokojnie wrócisz
Ja nie dawno co wstałam o 4:35 mnie zaczął boleć brzuch okresowo więc musiałam wstać po no spę gdy przeszło z brzuchem krzyż się odezwał i mąż musiał masowaćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mi to się normalnie nie chce pisać..chyba jutro mnie chcą puścić ale ja mam dosyć tej ciąży i złych wyników. Odstawilam mój glukometr bo sory ale 35 jednostek to za dużo zeby!m co chwilę umierała na zawał. A zgadywać czy tym razem wynik pokazal się prawidłowy czy jakiś z dupy
-
Mmm coś mi się wydaję że ten glukometr do dupy jest.. A Ty dodatkowo się denerwujesz na pewno jutro będziesz w domku.
Niby ciąża to stan w którym kobieta powinna się cieszyć a niektóre kobity do nerwicy doprowadzaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs