STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:Girl u mnie to był 7 tc może być wcześniej może być później. Nie ma reguły
Uwaga mąż mi dzisiaj nogi golił.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dobra jestem po wizycie... Endometrium 7 mm to jest dobre czy średnie? To 13 dc pecherzyk jeden 19,5 a drugi 17,8 i ten mniejszy bardzo nadgonil ten dominujacy bo w piątek miał 9,2 a ten dominujacy 15,7 mm czyli przez 3 dni urosły tylko 4 mm a ten drugi aż 8... Możliwe żeby tak go chciał wyprzedzić? No i mam dostawać pregnyl przez 3 dni po 500 jm i w poniedziałek przyjechać czy pękł czy nie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja mam 2 kocyki polarowe grube jeden różowy i jeden beżowy raczej starczą dwa ja w grudniu kupuję szafkę i łóżeczko muszę teraz kupić bo nie daj Boże się coś zacznie wyląduje w szpitalu i mąż będzie zmuszony to kupić a on nie lubi takich zakupów. torby do szpitala też jeszcze nie pakuje jak teraz pojadę na wizytę to zapytam się mojej położnej co mam wziąć do szpitala a co oni dają żeby za dużo nie nabrać.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No niestety dla dziewczynek mnóstwo ślicznych ubranek eh
Mordeczko no torbę to możesz pod koniec grudnia spakować, ale z wyprawką to możesz już kończyć, bo rzeczywiście męża potem samego z tym zostawiać jakby co najważniejsze to lóżeczko zebys wybrała
uhhh mój syn nie lubi jak piszę magisterkę -
No jutro będę oglądać w necie szafki i łóżeczko chce już mieć wszystko w grudniu gotowe żeby mąż nie musiał tego robic nie ma cierpliwości do tego
Co Marcelek cie kopie jak piszesz pracę ?
Girl ja bym nie brała drugiejGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Girl lepiej nie przesadzać, to nie jest oranżadka..
No Mordeczko kopie to malo powiedziane. Chyba jest wkurzony ze ma malo miejsca i wyciąga sie w poprzek skubany. Jak wybierzesz lozeczko to pochwal sie.
Ide zjesc moj ostatni i ulubiony posilek dnia. Jogurt naturalny do tego orzechy wloskie i kawaleczek gorzkiej czekolady a jutro piekę ciasto bez cukru dla diabetyków;) z orzechami i jablkami. Pewnie slodkie nie będzie ale zawsze ciasto -
Mordeczko jeszcze coś zjedz przed snem bo jak tak będziesz robić to wyjdą ci ketony w moczu. No a drugą sprawa że przez takie jedzenie szybciej się tyje bo organizm zaczyna magazynować tłuszcz. Lepiej jeść mniej a częściej
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
A zjadłam nie dawno jogurt naturalny z płatkami. ketony ? Czyli bakterie ? Powiem ci że ja dużo nie jem. Jem mało a posiłek który jadłam o 17 trzymał się w żołądku a nie lubię jeść jak nie czuję się głodnaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs