STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana brzuch masz bardzo nisko ale jaki on mały :-o gdzie Ty tego Marcela upchalas hehe .
Krzyż Cię boli bo tam się wcisnal haha
Tzn tak , on jest dość spory jak na Twoja figurę ale takto maly dośćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 18:33
-
Tygrysku akurat wody maja małe znaczenie jeśli chodzi o brzuch , sama wiesz , że Ja dostałam brzuch dopiero w 8 miesiącu a wód miałam sporo , dopiero 3 tyg przed terminem niby mało miałam co bujda się okazało ( mimo , że na sam koniec wody maleją bo dziecko rośnie wiadomo ) .
A masz jeszcze jakieś USG wagi Marcela przed porodem ? )
Jaaaa , równe 14 dni do TP a jeszcze nie dawno bałas się , że wcześniaka będziesz miała hehe , teraz już całkowicie bezpieczny mężczyzna urósł -
Ja juz stracilam nadzieje... Drugi cykl z clo okazał się klapa... Wczoraj zaczęłam 3 cyklu od niedzieli znowu clo inofem lykam od wczoraj ale już mam dość... Czemu tak musi być? Tym razem nie mierze temperatury i znikam z forum...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
No w końcu mam posprzątane na święta mama z mężem sprzątali. mama tylko firankę w pokoju powiesi
Ooj Girl wiem że jest ciężko ale jak nie wyluzujesz to sfiksujesz od tego myślenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:38
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Najlepsze życzenia dla córeczki :* leż kochana leż na pewno odwdzięczysz się córze prędzej czy później.
Ja też sobie leżę jakaś padnięta jestem chociaż nie wiem po czym w sumie tylko obiad ugotowałam a mąż z mamą sprzątali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:38
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs