STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko dawaj dawaj bo niedługo post :p
Ano nie spieszy mu sie jakby juz mogl wyjsc xD ale nadostawalam pampersow super trójki i czwórki tak jak zamawialam. I termometr do czoła i ksiazeczke dla małego na wklejanie zdjec i zapisywanie roznych rzeczy. Generalnie Marcel dostał wiecrj prezentow niz jaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 10:06
-
No to fajne prezenty super
Nam mama kupiła łóżeczko pieluchy i ciuszki na wyjście małej ze szpitala także wszystko już mamy
My z mężem też mamy zamiar kupić taką książkę ! Super pamiątka później jestGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jak jajnik pracuje to wy też do pracy się brać. !
Ja już po śniadanku teraz odpoczywam a po 15 na kawkę do męża babci jedziemy
Powiem Wam że mam przeczucie wcześniejszego porodu czy się sprawdzi to się okaże.Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczko też miałam swojego czasu takie przeczucie heheh ale na szczęście się nie sprawdziło ale też sobie powiedział trochę za długo :-p
Najważniejsze , że dzieciaczki są zdrowiutenkie .
Mordeczko właśnie korzystaj bo lada chwila post 6-8 tygodniowy :-p
My nadal nic , boje się że zajść mogę w ciążę a jeszcze u ginekologa nie byłam po tabletki ... D chciał już ale Ja nie .
My właśnie jedziemy do Babci D Oskarek wczoraj też nadostawal pampersow ale 2 pampersa bo są na niego za duże jeszcze więc mamy zapas a na razie lecimy na Dada 2 bo są mniejsze i przeswietne pampersy ! -
Mordeczka wrote:No teraz mogłabym szaleć z tym moim ale co za dużo to niezdrowo.
Powiem ci że szansę mogłyby być większe u Was z zajściem. -
Hejka .
Jak tam laseczki święta ? Jak prezenty ?
Mordeczko nie dał Ci nikt nic na ta opuchlizne ? Ja jak byłam w szpitalu to mi na dosłownie dwa dni ręce spuchly to odrazu dostałam leki na że tak powiem odwodnienie , sikalam jak szalona po nich i zaraz zeszła opuchlizna całkowicie.
-
Wizytę u lekarza mam 5 stycznia więc będę musiała poczekać a jak nie to w poniedziałek do rodzinnego pójdę
No u nas prezenty były bardziej dla dziecka pieluchy ciuszki na wyjście ze szpitala i łóżeczko. a święta hmm przejedzona i z wielkim leniem dobrze że gości jak na razie nie mieliśmy bo cały czas leżę.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczko klusia rośnie to i na szyjkę masz nacisk
A My dziś właśnie do domku wracamy od Babci D , na zakupach byliśmy i płaszcz dostałam piękny od D na urodziny ) a akurat miałam kupować bo mój po 2 latach noszenia się rozdupcyl trochę , guziki poodpadaly więc jak łach chodzić nie będę a już szyte raz były
Szukam kombinezonu na zimę dla małego i nigdzie kuzwa znaleźć nie mogłam ...
Tygrysek jak się masz ? )
Wgle Ja po świętach czuje że dupe mi przerwie w końcu od nowa :-p
-
Na necie tylko ale właśnie sobie przypomnialam , że przecież moja Mama spiworek do wózka małemu kupiła taki oceplany w środku więc może małego ubierać w kombinezon jesienny dopóki nie wyrośnie a on ma 61 cm jakoś a kombinezon ciut większy bo na 68 to pochodzi jeszcze że dwa miesiące to wystarczy , nie muszę kupować a na wiosnę większy taki mam .
No tak , prezent urodzinowy trafiony na 100% -
Hej melduje sie ze szpitala. Rano zaczelam krwawic ze skrzepami. W szpitalu lozysko stare ale sie nie odkleja. Stwierdzili ze to musial byc czop.tera plamie na rozowo.Szyjka1.5cm i 1,5cm rozwarcie ale skurczy w sumie brak zapisuja sie max 60 i to sa tylko twardnienia. Leze na sali przedporodowej.