STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim.
Zakręcona kciuki zaciśnięte. :*
Nocka przejebana (sorki za wyrażenie) od 2:20 miałam taki silny ból krzyża który promieniował do brzucha już myślałam że męża obudzę i do szpitala pojedziemy ale jakoś przeszło.
Tak jak myślałam na wcześniejszy poród nie ma co liczyć.
Ktg płaskie jak deska rozwarcia brak szyja długa. Malutka waży 3200
Kolejna wizyta 29.01 (termin porodu) no i gin kazał mierzyć ciśnienie i mówił że gdyby było powyżej 150 to mam się zgłosić do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:04
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
hej dziewczynki
Tygrysku nawala mi kręgosłup od pracy i chodze na masaż rehabilitacyjny - rewelacja mówie wam!!!
apropos w poniedziałek byłam u gina zobaczyć czy po Pregnylu pękł pęcherzyk ale nie pękł miał 21,6mm a endometrium 10,2mm!!! gin powiedział,że spadł z wrażenia jak zobaczył takie endo no nic jutro jade dziada podglądnąć czy pękł. ja sie w sumie ciesze że w ogóle wychodowałam pęcherzyk -
Cześć dziewczynki:-) Ja już po wizycie:-) Z maleństwem wszystko w porządku, waży 1355 gram i potwierdziło się że będzie chłopiec:-)Szyjka długa, zamknięta, tylko jakieś drobne zwapnienie łożyska lekarz dojrzał No i w tym tygodniu muszę zrobić glukozę, a boję się wyników:-/