STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea też chcieliśmy corke a mamy super chłopaka hehe
A jak partner przyjął ta wiadomość ?
Oj kochana dotrwasz na pewno ale będzie ciężko na pewno bo juz by się chciało maluszka zobaczyć hehe Ja wieeeeem
Ale super a co do zwolnienia to idź dziś koniecznie żebyś w końcu odpoczela od pracy i dzieciątko ochronila jeżeli masz faktycznie tak ciezka prace -
tak prace mam bardzo ciężką pytał sie gin gdzie pracuje a jak mu powiedziałam to powiedział że od razu zwolnienie.
partner hmmm nie mógł uwierzyć, potem się krzywił że kredyty że to że tamto, potem coś mówił że chyba nie z nim po czym zrobił mi taką kolacje że myślałam że sie pożygam jak zjem to wszystko
a dziś rano wstaje godz 5.30 patrze a on usg studiuje i sie mnie pyta czemu nic nie widać... chyba musi sie z tym oswoić -
To napiszę tak tylko informacyjnie - beta <0,1. Odstawiam leki.
Trzymajcie się!
Mordeczka, powodzenia!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Hehe po takim czasie to moze nie dowierzac.
Dea uwazaj teraz na siebie a karte ciazy zakladaj bo potem potrzebne do becikowego.
Asiula mimo wszystko trzymam kciuki zeby byla beta jak u Dei.
A zeby nie bylo tak różowo to moj synek dzis sie karmil w nocy co godzine plus problemy z kupa takze Dea to cie czeka w październiku ;p
Mordeczka pewnie rodzi bo jej brak -
Dea partner musi się oswoić z tym
A Ty jak masz ciężką pracę to faktycznie lepiej na zwolnienie od razu lecieć
Do kolejnej wizyty czekamy razem, też w połowie lutego mam i to moja ostatnia już będzie.
Asiula trzymam mimo wszystko kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:55
-
Mordeczko czuje ,że przed piątkiem Cię złapie ...
Oby bo już wszyscy małej się doczekać nie możemy a Ona sobie tam wygrzala miejsce i nie chce wychodzić haha , koleżanka podobna do Oskarka On też przecież 8 dni po TP
Dea daj znać koniecznie po wizycie