STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku Ja na dzień przed porodem miałam 3,5 cm i 2 cm rozwarcia także oby poszło też tak szybko u Mordeczki
Aha tym kazała przemywac , Ja na krosty na buzce nałożyłam przez kilka dni bepanthen i po trzech dniach nagle znikło wszystko a bawilam się z nimi wiele dni . Zresztą mój mały kuzwa ma od zwykłego proszku uczulenie i jak go poloze np. Na swojej pościeli bez kocycka jego wypranego w bialym jeleniu to nagle całą Buzka i czoło wysypane ale kąpiel , wyczyszczenie buzki aseptem ( zamiennik octeniseptu tylko tańszy ) i nałożenie maści a+e lub bepantenu właśnie też -
Dea28 wrote:ostatnia? czemu tak?
no prace mam ciężką więc lece dziś po chorobowe i jutro sobie zawioze do pracy
Ale my chyba i tak nie dotrwamy do tp. Oby do wizyty tej ostatniej chociaz dociągnąć.. -
Ona a może jednak dotrwacie dbajcie o siebie a będzie dobrze , patrz na naszego Tygryska jak pięknie z Marcelem dotrwali
Tygrysku sprobuj , gdyby nie pomogło kup nivea sos ona jest super też na to podobno.
Mordeczko masz to samo co Ja miałam , tu chcesz a zarazem lepiej poczekać .
Kochana a oni nie sprawdzali Ci wód ? Koloru mam na myśli...
A co do owulacji to przecież cykl prowadzilas , wiadomo że monitoringu nie było ale mniej więcej czy zgadzał się TP na USG pierwszym z OM np. Itp bo u Mnie owulacja była późna i TP z owulki by był na 6/11 ale z racji tego z z niej się nie wylicza a dziecko na drugim USG już podroslo i było idealnie z OM to wiesztygrys73 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie żadnych newsów. Dał mi skierowanie na mocz,glukoze,tokso mam zrobić 18.02. A 22.02 mam wizyte bo powiedział że wtedy już na pewno będzie serduszko. Jeśli wszystko będzie dobrze.ale i tak jutro bete powtórze. Tymczasem leże pod kocem bo mi zimno i jem oliwki dziś niby 4tc 1d ale wszystko okaże sie po usg