STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko calusy na dwumiesiecznice Gabi
No czas leci a te dzieciaki niesamowite codziennie nas czymś zaskakuja. Mój sie tak fajnie zanosi od śmiechu
Mordeczko lekarka mówi ze trochę ma tradziku a trochęjskies uczulenie i znówtemat skazy ale nie dam sie wkrecic. Bylam u dentysty. Czysto ma sie te zabki zdrowe hahaMordeczka lubi tę wiadomość
-
Oby szybko zeszła wysypka :*
Moje dziecię nie śpi od 4:45 raptem na godzinę zrobiła sobie drzemkę i to wszystko
Zaraz kończę pić kawę i wybieram się z nią na spacer. Może jak sobie tą małą dupe przewietrzy będzie spała dłużej.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ja pije kawe od czasu do czasu, przed ciążą codziennie jedną.
Zakręcona nie wiem. Wizyte w przychodni mam 20.04 i wtedy mi powie kiedy usg. Chciałam się umówić u innego lekarza na 3d/4d ale powiedział mi wczoraj przez tel żebym przyszła na połówkowe że wcześniej szkoda pieniedzy. wrrr... może zadzwonie jeszcze do ordynatora ze szpitala i uda mi sie wcześniej pójść. A brzusio taki sobie niektórzy jak nie wiedzą ze jestem w ciąży to myslą że mi tylko oponka urosła choć moja mama i teściowa solidarnie mówią że widać ciąże
Mordeczko mam nadzieje, że u nich wszystko ok. -
Ania liście malin działają jak pije się je systematycznie dłuższy czas w ciąży , podobno min miesiąc ale wiadomo warto pić a nóż pomogą
Ja obiadek robie , gadam z Mamą na Skype i cycole niunia . Pranko już zrobiłam , z suszarek Stare pozdejmowalam i tak sobie siedzę ładna pogoda więc skoczę z małym na maly spacer