STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea każda z Nas tak miała spokojnie :* połowa już za Tobą jeszcze troche i będziesz miała dzieciaczki przy sobie
Co tan u Was dziewuszki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 15:52
Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea a kiedy masz jakies usg?
Moze wtedy się uspokoisz troszke . Nie chce być nie mila wiec nie zrozum mnie źle ... może przez ciut większa tusze Twoja slabiej czujesz ? Moze dzieci sa jakos onrucone i bardziej ruszaja się w stronę krzyża , pleców ? Lozyslo masz na ktorej scianie ? Apropos , lekarz powiedział już , ze będzie cesarka napewno ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2016, 16:45
-
No właśnie Zakręcona ma rację. Ja też przez to że jestem "przy kości" w ciąży na początku słabiej czułam ruchy, później jak Gabi była większa to były silniejsze i bardziej wyczuwalne
Dea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Usg mam 27 czerwca chyba ze sie coś będzie działo mam przyjść wcześniej. O tuszy też mi lekarz wspominał jak i o tym że to moja pierwsza ciąża. Łożyska mam dwa - ściana przednia i tylnia. Wczoraj fajnie je czułam. Dziś sie upomniały o jedzonko i pewnie śpią jedno jest ułożone głowką w dół a drugie poprzecznie. Mówił żeby na 99% szykować sie na cesarke. W sumie mi wszystko jedno byle dzieci były całe i zdrowe. a to my zdjęcie sprzed chwili
Girl25 lubi tę wiadomość
-
U nas w szpitalu chyba wszystkie dzieci po urodzeniu miały robione usg przezciemiączkowe i usg brzuszka. Wszystko jest dobrze i mamy jeszcze powtórzyć we wrześniu. A na szczepieniu nie było aż tak źle, mały trochę płakał i był bardzo dzielny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 10:27