STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl jedź i odpocznij i działaj!
Mordeczko no zleciało strasznie. Właśnie kończe ogarniać salon a potem jedziemy po napoje do hurtowni i do lokalu dogadać ostatnie szczegóły no i może do spowiedzi wieczorkiem i odebrać sukienke. Jutro pazury, w piatek odbieram ciasta, zawoże do lokalu a wieczorem przychodzą moje psiapsióły ubierać ze mną klatke i to by było raczej na tyle -
Cześć dziewczynki:-)
Mordeczko, dziękuję za życzenia:-)My dzisiaj byłyśmy z Julką w przedszkolu na zajęciach otwartych połączonych z Dniem Mamy, a później szybka wizyta w Mc Donaldsie:-) A ja zabieram się za poszukiwanie wizytowych ubrań do karmienia, bo czasu coraz mniej i obawiam się, zostanie mi tylko Internet:->
Miłego popołudnia:-) -
Hej Mordeczko , przepraszam , ze się nie odzywalam ale mam akurat dni gdzie pracuje ( pracuje 3 razy w tygodniu ) i stąd brak czasu . U Nas wszystko ok , właśnie się cycolimy i Boski drzemke ucina a takto wszystko dobrze, skwary ciągle . Czekamy z niecierpliwoscia na 26 lipca i lecimy do Pl w trojeczke ♡♡♡♡ Dea mogłabyś się odezwać , martwimy sie
-
Hej laski ja nie mam gdzie rak włożyć egzaminy sie mnożą a obrona dopiero w październiku..
Dea ty jeszcze odsypiasz czy goscie wciaz siedza? U nas ok Marcel odkrył ze ma stopy. Zakręcona jak spacery w spacerowce?
Mordeczko jak z obrotami u Gabi bo marcel wciąż słabo.
Anka super ze biodwrka okej. Takim maluchom da sie jeszcze ukształtować a później byłoby ciezko -
Marcel i Gabi maja czas na obroty . Mój Oskar miał 5,5 miesiąca jak obracal się wokół własnej osi , ze tak powiem ... od 3 m umiał tylko z brzuszka na placy. Mój syn zaczyna siadac powoli , stawać masakra haha zaczyna się bujać do raczkowania . Mam urwanie lba hahahaha
Tygrysku spacery super w gondoli już bym się bała bo podciaga się na łokciu i siada . Ogolnie w spacerowce widzi wszystko a to wielkie woooow