STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj gorszy dzień Mały marudzil i poplakiwal. Drzemki trwały najwyżej 15 minut i ciągle przy piersi... Nawet na spacerze był niespokojny... Miałam dzisiaj wyskoczyc na godzinkę z siostrą i koleżankami na wieczór panieński, ale synuś zatrzymał mnie w domu...
-
Zawsze ci Gabi wstaje o 8? Moj tez tak cos kolo tego.
Anka mysle ze lada moment ten skok się skończy te pierwsze dlugo noe trwają. Ja dziś z malym rozebrani do rosołu a i tak upoceni.
Mordeczko ten ruch na wątku uuz chyba nie wróci. Nam dzieciaki zajmuja czas a staraczki pewnie potrzebuja się wyciszyc. Nawet Girl umilkla . Oby wrocila z pozytywnym testem -
Hej Hej
w miare dobrze, choć ostatnio się trochę nabiegałam i dziś mam takie dziwne kłucie w pochwie i ciagniecie w dole podbrzusza dlatego wziełam dodatkowy magnez, drottafeeemmme i siedze przed komputerkiem.nie robie nic. do tego cały czas chodze z wkładką meczy mnie to -
Dwa to oszczedniej troche , nosisz podwojny nadbagaz , nie zapominaj o tym
Jak przygotowania do ślubu ?
Co do klucia w pochwie to w pewnych etapach to staje sie normalne , raz na jakis czas oczywiście. Z tym , ze ciągnie Cię w podbrzUszu to i pewnie z przerobienia się i przy okazji rośnie wszystko. Także przywiazemy Cię chyba do kanapy byś odpoczywala trochę ! -
ech zazdroszcze wam . Moja "niby miesiaczka" z 8 maja okazala sie zawirowaniem hormonalnym... jeszcze ostatnie dwa razy (teraz zrobil mi gin miesiac przerwy przez to ze nie byl pewny czy to miesiaczka przy plamienie w terminie @ i ciaza i dmuchajac na zimne kazal nie brac clo a pozniej juz bylo za pozno..) nastepnym razem bede to uznawac za miesiaczke i koniec... mam juz dosc, 8 maja sie juz poplakalam a pewnie za 2 miesiace, w sumie 3 czeka mnie klinika...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Trochę cieżko odpuścić bo przeraża mnie fakt ze zostały tylko dwa cykle i resztę kierunek klinika . Teraz mam przerwę bo lekarz sie bal ze ta moja miesiączka to nie okres i miałam nie brać clo. Do 10 czerwca dostanę @ i zaczymy zaś . Cały czas zastanawiam sie czy tej mój upadek w pracy nie mógł przeszkodzić w zagniezdzeniu (to było akurat ok 10 dpo ) , miałam wtedy skurcze brzucha po tym a podobno nawet mikro skurcze mogą przeszkodzić . Kurde mój giń i tak każe mi brać pregnyl mimo iż wie ze pęcherzyk i tak sam pęknie . P.s co moze być przyczyna długo dojrzewajacych pęcherzyków ?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej wszystkim .
My też wstalismy godzinke temu , mały się bawi w wózku bo już przerzucilismy się do spacerówki i dwa razy już był na spacerku . Zadowolony bardzo kombinuje już z siadaniem , sam jeszcze nie siada za varczo chociaż ostatnio oparł się na łokciu łokciu leżącego i patrzę a on siedzi lecz jeszcze niestabilnie
W gondoli nie maridzil ale już na styk się zrobiła
Ja właśnie idę się wykąpać i za dwie h na siłownię skacze
Zjadłam pyszne śniadanko to mi dobrze hehe -
Girl będzie dobrze wierze w to!!!
a ja melduje że nie wytrzymałam i wczoraj pojechałam do gina, powiedział że nie będzie czekał do 9 czerwca tylko od razu zrobi mi połówkowe. maluchy mają sie dobrze. mają 348 i 405g. jeden na 100% pozostaje chłopcem a drugie dziecię ma gdzieś sie ujawnic tak na 100%. podejrzenia są na drugiego chłopca i ja już też tak bardziej psychicznie sie nastawiłam. serducha walą jak szalone 144 i 166 a tak poza tym rosniemy tak że dobrze że ślub w sobote bo bym chyba już w kiecke nie weszła od początku 10kg na plusie -
Wow dea to już połowa ? Zleciało. Ja właśnie stwierdziłam ze jak teraz sie nie uda to 6 cykl odpuszczam. Na monitoring pasuje iść ale żadnych pregnyli bo wiem ze i tak sam pęknie .., niby 11 lipca szwagier jedzie z żona i znajomymi na Mazury my tez mamy w planach z nimi jechać tylko w pracy musiałabym dać l4 bo to sezon i wolnego nie dostanę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]