STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea to dwójka chlopaszkow się szykuje heh , super .
No ciekawa jestem tego brzuszka Twojego ;p
No tak , golenie to ciężka sprawa w ciąży fakt haha . Mnie dopiero na koniec zaczelo.sprawiać trudność ale mimo wszystko sprawiało hahaDea28 lubi tę wiadomość
-
Ania damy rade ja troche porozdawałam i posprzedawałam ale takie ukochane ciuszki zostawiłam, żyję nadzieją że przy dwójce będę mieć tyle pracy że nie będę mieć czasu myśleć o jedzeniu i szczerze chciałabym ważyć mniej niż przed ciążą. Ale gdzieś za około miesiąc rozpoczynam zajęcia w klubie fitness- aktywne 9 miesięcy muszę sie troche porozciągać a gin nie wyraził póki co sprzeciwu.
-
Smakuje mu
A grzeczna jest dopóki czegoś do buzi nie włoży i się wkurza jak nie może tego ugryźć. ale jak na razie to grzeczne dziecko Nawet te skoki rozwojowe gładko przechodzi albo najgorsze przed nami.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jestem ciekawa jak będzie u mnie.
Powiem Wam że Gabi już rozpoznaje osoby ostatnio była teściowa jak ją zobaczyła to się popłakała a widziała ją tydzień wcześniej z moim działkiem było to samo tak samo zareagowała... Więc stwierdzam fakt że gdyby ją częściej odwiedzali to by tak nie było.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs