STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To odstaw bo zastopujesz sobie laktacje , po 2 tyg trzeba miec miesiac przerwy z piciem tego bo dziala odwrotnie pozniej juz i przestaje dzialac . Wiec na biegu odstaw.serio ...
Kochana Oskar jest starszy dwa miesiące od Marcela a Je raz , czasem dwa w nocy . Mam znajomą co ma córkę 2 lata a.mała 3 razy nadal się się nocy na cycka budzi ... także wiesz . -
Podziwiam za te cwiczenia eh u mnie nie ma opcji..Zakrecona Oskar siedzi juz? Moj to leniuszek tylko kilka razy mu sie udalo przewrocic na plecki i podpiera sie na przedramionach a nie na dloniach
A neurolog od razu ze do rehabilitacji...no bez przesady widzę ze robi postepy
-
Teraz neurolodzy i rehabilitancji to sa pieprzeni naciagacze , wiadomo zw kazde dzudcko ma czas na wszystko . Jezeli gorzej by bylo to wtedy tak ale nie kurcze jak on ma 4 mce i uczy sie . Kochana oskar sie probuje podciagac do siadu ale jeszcze nie iedzi
-
Mordeczko ale to też nie jest tak , wiele dzieci ma np wnp mięśniowe albo odwrotnie i yo np. Trzeba rehabilitowac . Także czasem warto.posłuchać lekarza z czymś ze dziecko za wolno coś robi bo są pewne etapy ale wiadomo ze nie coś takiego jak u Marcela to u niego całkiem normalnie hehe
-
Ania strasznie późno te chrzciny. u nas nie ma problemu bo chrzci tylko o godz. 14.
Zakręcona czuje sie dobrze poza tym że coraz gorzej mi ogolić nogi 7,5kg na plusie od początku dziś zrobiłam fotke brzuszka jutro Wam wstawie jak znajde kabel od kompa bo teraz misiek już śpi i siedze po ciemku
A po wizycie dobrze maluchy mają po 14,5cm i na 100% jeden to chłopiec a drugi na 90% też chłopiec. Potwierdzi mi na połówkowym usg 9 czerwca. Łożyska dwa ściana przednia i tylnia. Ułożenie jeden główkowo drugi pośladkowo. Szyjka zmierzona dowcipnie 42mm.