STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza bo żadna się nie odzywa
co tam kochane u Was ?
U Nas 35 stopni w słońcu , jest mega gorąco , Oski ciągle na dworzu , My też ah pogoda cudowna . )
Dziś z teściową sushi będziemy robić domowe , zaraz sobie hynrydki będę tez robić i o taki.dzionek -
ZakreconaOna, maluszek dobrze Karmimy się tylko piersią, mały przybiera na wadze Jeśli chodzi o zasypianie, to narazie jest super (oby to się nie zmieniło ). Przebrany i nakarmiony sam zasypia. Trochę gorzej z nockami, bo czasami brzuszek go meczy i ma problem z zaśnięciem.
-
Dzień dobry u mnie słoneczko świeci dość ładna pogoda ale wiaterek wieje. zaraz wybieram się z Gabi na dwór jak tylko się obudzi, wcześniej tylko pranie powieszę.
Anka ty zmień już sobie suwaczek
Dea jak tam się czujesz ? No i jak te nasze bąbelki ruszają się już.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
hej, hej dzisiaj byłam na badaniach, wróciłam, zjadłam i dopiero sie podnosze z wyra... pochmurno i jakoś chyba niskie ciśnienie....
dzieciaczki hmmm mam nadzieje, że dobrze w czwartek mam popołudniu usg, wyraźnych ruchów jeszcze nie czuje, czasem kłucie lub tak coś jakby bańka mydlana w środku pękła dziś jade do kucharki po liste produktów na placki w tym tygodniu chcemy też załatwić obrączki, podziękowania dla rodziców, torta, pojechać po wódke do ciotki mojej (bo nam kupiła) i w pt wizyta u księdza i przymiarka sukni ślubnej. ech i chyba tyle w tym tygodniu. ewentualnie po baloniki pojade
Ania fajnie, że takie grzeczne dzieciątko masz
Zakręcona jaka świetna temperatura u Ciebie mmmm ja jestem ciepłolubna choć nie wiem jak to w ciąży będzie. -
U nas też ładna pogoda, a ja nie mam się w co ubrać Chyba na jakieś zakupy muszę się wybrać Suwaczek musiałabym zmienić, tylko muszę to zrobić na laptopie A synuś narazie rzeczywiście grzeczny, mam nadzieję że mu się to nie zmieni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 17:20
-
Dea28 wrote:przyszły wyniki- po raz drugi w życiu anemia!!! i podwyższone neutrofile? miała któraś z Was to? bo jak włączyłam dr. Google to mi się włos zjeżył... dobrze,że wizyta w czwartek może wytrzymam.
Girl bo Ty się za bardzo nakrecasz , od 1 dc napewno jesteś w ciąży już ... zauważyłam to po twoich wpisach i już nie wiem jak je komentować bo nie lubię non topwr pisać jedno i to samo . Odrazu mówię nie pisze tego po złości ani w złym tonie tylko troskliwie .
Aniu super że synuś grzeczny -
Dea anemia w ciąży to standard. Żelazo polecam sorbifer.
Zakrecona ma rację girl..ciążę ma sie w głowie..
My się karmimy z marcyskiem. Zakrecona przypomniało mi sie jak w 4mies Oskarka pisalas ze duzo mleka odciagasz a ja ledwo 100 jednej piersi. Trudno odciagnac na zapas . Małemu starcza. I to nie zaden kryzys ciagle tak mam. Pokarmu jest wystarczająco na posiłek malego i tyle. Pije duzo pije i biorę femaltikeeer bo chce odciagac jak klientki przychodza ale musze dodawać mm...