STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziś pełne 12 h byłam w robocie i na nogach cały czas i bardziej odczuwam lewa cześć podbrzusza, tak jakby w pachwinie ale tylko lewej a nie prawej. Może to być przez ciaze? Przez dzien tez czułam ale bardzo delikatnie... Wiem zas sie nakrecam ale na test za wczesnie a pasuje się jakoś w miarę oszczędzac w razie W[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mordeczko już nie chciałam pisać tego , dobrze , ze napisałaś za mnie , ze tak powiem ...
Dea super , jeszcze troszkę sama az czekam na płeć drugiego dzieciaszka Twojego .
Mordeczko no jestem w szoku , tak zlecialo ze szok smutno a zaraZem cieszę się jak patrzę jak on rośnie , jest taki cudowny hehe -
Zakrecona gratuluje niedlugo będziemy świętować wasz roczek a u nas 4 miesiące i maly dostal z tej okazji troszke brokula. Smakowalo!
Ale jest nieznośny ostatnio nie wiem czy to nie zeby. Mordeczko u was spokoj?
Dea teraz na pewno się dowiesz. Wyobraz sobie ze to juz sa takie malutkie bobasy prawie jak noworodki tylko jeszcze mają ciemna skórkę jak idzie wymyslanie imion?
Baby kochane u mnie interes paznokciowy się kręci ale rzadko ede sie odzywać bo zaraz sesja i obrona..w końcu koniec studiów. Iby sie udało zdac z tym moim nerwusem. Paradoksalnie bylo łatwiej jak byl noworodkiem zdac.. -
Wiem,że będzie ciężko jeśli chodzi o imiona.
Jeszcze sukienke musze odebrać,kupić wódke,napoje,podziękowania dla rodziców,balony,obrączki,zamówić bukiety i zawieść składniki na placki do pani co będzie piekła.no i jeszcze jedno spotkanie z ksiedzem i spowiedź i pare jeszcze takich drobnostek.spoko jest jeszcze miesiąc czasu.