STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dziś pełne 12 h byłam w robocie i na nogach cały czas i bardziej odczuwam lewa cześć podbrzusza, tak jakby w pachwinie ale tylko lewej a nie prawej. Może to być przez ciaze? Przez dzien tez czułam ale bardzo delikatnie... Wiem zas sie nakrecam ale na test za wczesnie a pasuje się jakoś w miarę oszczędzac w razie W[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Mordeczko już nie chciałam pisać tego , dobrze , ze napisałaś za mnie , ze tak powiem ...
Dea super , jeszcze troszkęsama az czekam na płeć drugiego dzieciaszka Twojego .
Mordeczko no jestem w szoku , tak zlecialo ze szoksmutno a zaraZem cieszę się jak patrzę jak on rośnie , jest taki cudowny
hehe
-
Zakrecona gratuluje niedlugo będziemy świętować wasz roczek
a u nas 4 miesiące i maly dostal z tej okazji troszke brokula. Smakowalo!
Ale jest nieznośny ostatnio nie wiem czy to nie zeby. Mordeczko u was spokoj?
Dea teraz na pewno się dowiesz. Wyobraz sobie ze to juz sa takie malutkie bobasy prawie jak noworodki tylko jeszcze mają ciemna skórkęjak idzie wymyslanie imion?
Baby kochane u mnie interes paznokciowy się kręci ale rzadko ede sie odzywać bo zaraz sesja i obrona..w końcu koniec studiów. Iby sie udało zdac z tym moim nerwusem. Paradoksalnie bylo łatwiej jak byl noworodkiem zdac.. -
Wiem,że będzie ciężko jeśli chodzi o imiona.
Jeszcze sukienke musze odebrać,kupić wódke,napoje,podziękowania dla rodziców,balony,obrączki,zamówić bukiety i zawieść składniki na placki do pani co będzie piekła.no i jeszcze jedno spotkanie z ksiedzem i spowiedź i pare jeszcze takich drobnostek.spoko jest jeszcze miesiąc czasu.