STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki jestem jestem.
Fajnie że u Was wszystko w porządku ja na weselu troche potańczyłam, wiec w niedziele na poprawinach siedziałam na tyłku bo zaczął mnie brzuch boleć. Tak to więcej czasu spędzam na leżakowaniu w domu bo byłam u lekarza i szyjke mam na granicy - 4cm. Wychodze jak musze. A że są sprawy które musze sama załatwić to coś niecoś sie ruszam. Wczoraj byłam w pracy zmienić nazwisko a dziś ide do urzędu złożyć wniosek o dowód. a żeby było mało to mam zapalenie tam na dole i lece na antybiotykuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:45
-
Dea szyjka jest super tak jak zakręcona mówi
Super wyglądaliście
Moja dzisiaj jak leżała na brzuchu to podkurczała nogi i odpychała się do przodu tak jakby chciała raczkowaćDea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczko niestety u Marcela słabo nawet z obrotami na plecy..tylko ryk i kwik jak ćwiczymy . Zostaje mu raczka i nie wie co z nią zrobic i beczy. Dziwie sie bo wszystko inne robi ponad wiek juz dawno przeklada zabawki z rączki do raczki, podnosi sie za raczki do siadu z sztywna glowa a te obroty nic. Tylko fajta nogami i pelza sobie . Czasem mu sie uda fuksem przewrócić ostatnio bp wyszlam tylko po cos do kuchni na sekunde przychodze a on na plecach wiec ja juz nie wiem czy on nie umie czy nie chce
-
Dea, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia!
Dea28 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dzięki za życzenia Asiula :*
Zakręcona a jak inaczej sobie nas wyobrażałaś?
Nie wiem mój gin mówi że szyja na granicy normy i kazał jak najwięcej leżeć. Mój sobie to wziął do serca i leże ile tylko moge. Własnie zaczęliśmy remont pokoju dzieci. Ja sie cały czas zastanawiam kiedy poczuje tak naprawde te moje dzieci zaczyna mnie to martwić choć gin mówi, że wszystko ok jest...niecodziennie ale czasem czuje rybki -
Dea myślałam , ze jesteście tacy wiesz " grozniejsi " haha .
Co do.szyjki.do.aż w szoku jestem bo Ja mialam cala ciaze 4,5 i moja ginekolog powirfziala ze szyjka zelazna wrecz az i nie kazda kobieta moze sie cieszyc tak dluga szyjka ... moze Twojemu lekarzowi się pomyliło z 2 :p Ale mimo wszystko lez, korzystaj -
My to takie misie przytulaki
Chyba mój gin miał gorszy dzień na początku ciąży miałam szyjke prawie 6cm teraz mam wyraźnie zapisane 12maja-42mm a 30maja 40mm więc nie wiem o co mu chodzi ale wole dmuchać na zimne i oczywiście wykorzystać męża. Chodzi do pracy na zakupy, gotuje, zmywa i drze sie na mnie jak gdzies wyjde z domu. Więc sobie siedze teraz przy komputerku oglądam meble a on pojechał do sklepu kupić jeszcze jeden wałek do malowania bo robimy pokoik naszym urwisom -
Wiesz co Dea moze dmucha na zimne bo to bliźniaki. Ale marację lez i sie nie przemęczaj. A rybki to juz przecież ruchy. Pamiętaj ze sa mniejsze wiec kopniaki poczujesz później pewnie. Jeszcze będziesz kwiczec z bólu pod koniec ciazy zobaczysz ;p bardziej od nas bo to dwie pary nóg i rak
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
tygrys73 wrote:Wiesz co Dea moze dmucha na zimne bo to bliźniaki. Ale marację lez i sie nie przemęczaj. A rybki to juz przecież ruchy. Pamiętaj ze sa mniejsze wiec kopniaki poczujesz później pewnie. Jeszcze będziesz kwiczec z bólu pod koniec ciazy zobaczysz ;p bardziej od nas bo to dwie pary nóg i rak
-
Dea jeszcze trochę i będziesz miała dość kopniaków A po porodzie znowu będziesz za nimi tęsknić. erh kiedy to było
Mój dziubek właśnie zasypia w łóżeczku a ja będę robić muffinki siostrze z Myszką MiniDea28 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Dea jeszcze trochę i będziesz miała dość kopniaków A po porodzie znowu będziesz za nimi tęsknić. erh kiedy to było
Mój dziubek właśnie zasypia w łóżeczku a ja będę robić muffinki siostrze z Myszką MiniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 21:33
-
Oczywiście , ze będzie dobrze wszystko . Jakbyś nic a nic nie czuła to strach wiadomo ale to smyranko nawet to.początki ruchów . Na początku sa one rzadkie , delikatne a później Cię skopia to zobaczysz , jeszcze dwojka haha
Dea28 lubi tę wiadomość