STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok. Dzis mierzylam temperaturę i mam 36,85 czyli o 7 miałabym 36,9/37 ( tak zawsze mierzylam) czyli jestem po owulacji. Możliwe ze dopiero pare dni (miałam taki jeden dzien gdzie nie miałam w ogóle sluzu, pojawił sie dopiero wieczorem a wcześniej od razu po @ był biały . ) zastanawiam sie czy brać duphaston czy nie... Mam jeszcze 3 opakowania[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Aaa na pewno będzie ładna pogoda.
My sobie siedzimy na dworze troche wiatr wieje ale na słońcu dość przyjemnie
Gabi póki co sobie śpi w spacerówce. no i na dniach wyjdzie na 5 ząbek.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Girl czasem tak może być że teraz bez zaskoczy.tak jak ja położyłam lage na ostatnim cyklu.powiedziałam że ostatni cykl z tabletkami i widzisz zaskoczyło.i teraz moje najwoeksze szczęścia są ze mną. Kocham ich nad życie.nawet póki co mąż sie zrobił bardziej czuły. Ciekawe jaki będzie w domu.
-
Dea mialam tak samo. Odstawia juz leki bo bylam wrakiem czlowieka psychicznie oczywiście ... I co ? Mimo tak wielu chorob zaskoczylo.
Girl a powiedz po co dopatrywanie sie czy cos boli czy nie ? Troche dziwne ze cie jajnik zaklol faktycznie .eh odetchnij troche , mówi las ze juz odpuscilas lekko ze co bedzie t ok bedzie a jednak tak Nie jest w akzdym twoim wpisie jest nakrecanie sie . Szkoda ze nie chcesz z nami porozmawiac rowniez na inne tematy -
Nie przypisuje tego do ciąży ale to dziwne bo nie kojarzę takiego czegoś wcześniej . Zobaczymy w piątek co ona tam dopatrzy czy jest ok . Powinna miec bardzo dobry sprzęt .
Nie gadam bo mało tu jestem a jak już to przez telefon . Teraz mam dwa dni wolne to zagładę z kompa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej.czekam dzis na wizyte czy dostanr Krystiana do siebie.tylko nakgorsze jak będziemy musieli tu spędzić jeszcze pare dni do wagi 2kg. Jedna jest tak wredna położna że szok.właśnie schodzi z nocki.mam nadzieje że dziś na noc nie przyjdzie.jak bedzie sie dalej tak zachowywać to zgłosze ordynatorowi.do dzieci jest ok choc na szczeście Krystiankiem sie zajmuje inna pani ale do kobiet jest wredna
-
Zakręconą wiem ale teraz mam iPhone i źle mi sie pisze . Dam na pewno. Cholera od 4 dni temp utrzymuje mi sie na 37/37,05 stopnia chyba aż tak nigdy nie miałam . Jak mierzylam to to zawsze sie wahały raz 37 na następny dzien mniej i tak co chwile.
Dea najważniejsze ze do dzieci jest ok. Musisz wytrzymać dla dobra młodych . Domyślam sie ze takie długie siedzenie w szpitalu jest męczące i nudne ale nie masz wyjścia .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dea niestety zawsze gdzies sie trafi takie babsko. Pamietam jak lezalam przed tp w szpitalu ... to byl 39 tydzień I cos sie jej zapytalam cos o czop a ona mnie z z mierzylas wzrokiem jak pojebana I odwrócila sie I poszla prychajac tak siechem. Porazka
-
Niektóre położne to wsadzić w worek i do warty. ! Chamskie i bezczelne ja jak byłam w szpitalu to miałam bardzo miłe
Mój Misiek dzisiaj 7 miesięcy skończył a dopiero co w ciąży byłam. ahh jak ten czas leci.
Coraz częściej myślę o drugim dziecku ale nie mamy warunków byśmy musieli się wyprowadzić ale to nie wcześniej jak nie wrócę do pracy ewentualnie jak spłacimy kredyt a to dopiero w przyszłym roku...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs