STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was kochane jestem już z wami jeszcze nie do końca jest ze mną dobrze bo nawet jeść nie mogę a jak już mi się uda to zaraz wszystko zwymiotuje to jest jakaś masakra . Jak tak dalej pójdzie to zostaną ze mnie same kości W czwartek mam kolejną wizytę i jestem zmuszona trochę dłużej siedzieć u doktorka niż 30 mim. Mam zamiar się dowiedzieć dlaczego ta moja fasolka wszystko co zjem zwraca
-
MamaAli współczuję te mdłości są okropne. Oby przeszlo z pierwszym trymestrem.
Zakręcona ciężko mi na razie cokolwiek powiedzieć, jeszcze nie zaczęliśmy nauki samodzielnego zasypiania czekamy na powrót do Aleksandrowa. Ogólnie plan fajny, szczegolowo wszystko okreslone, odpowiedzi na pytania no i szkolenie wyszło w sumie około 6h przez Internet z babeczka 150zl więc jeśli pomoże to dla mnie żadne pieniądze. Wprowadziliśmy już polecane rytuały i pory drzemek i znacząco skrócił się czas usypiania lecz nadal na rękach. A naukę zaczynamybza tydzień. ! Marcel no coz kawał chłopa, 80 rozmiarowo i wagą sporą, ale on zawsze był ubity, wcale nie wygląda ma tyle. A Oski pamiętaj że już biega hehe to też formę trzyma -
Kurde nie wiem czy przez ovarin nie miałam czasami owu 10 dc bo wtedy miałam mokro i na majtkach też jakby woda była a takto sucho... przynajmniej na majtkach. Tak się teraz zastanawiam że może te 2 lata temu faktycznie byłam w ciazy tylko poronilam samoistnie bo skąd by się na monitorze kropka wzięła ? Dziwne że przed terminem @ było coś widać ale może. ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zakręcona no pisalam że u nas to geny, mój mąż ma 1.88 , ja jestem niziutka ale aż do gimnazjum byłam najwyższa w klasie. A widzisz Marcela zdjęcia ma fb nie wygląda na zapasionego ubity jest bardzo. Pampersy 5 mamy od dawna bo w brzuszku szeroki.
Girl wiesz ile razy w życiu kobieta mogła mieć samoistne poronienie? Bardzo dużo i nawet o tym nie wiedziała niestety. Ale nic ci nie da rozpamiętywanie. -
Girl ...
Tygrysku no u Nas tez wysocy jesteśmy . D ma 186 , Ja 176 , mój Tata 193 Mama ma tylko 168 , Tata D ok 175 i mama D ok 170 także Oni się nie liczą hahah ; p
Oskar nosi rozmiar 86-92 chociaż 92 to trochę jeszcze przyduze ale wiadomo , zależy od sklepu .Ogólnie mierzy 85 cm . -
Nie wiem czemu. Był chyba po prostu szczęśliwy.
Wiem zakręcona . Ale chce się chociaż pocieszyć ze byłam w tej ciąży nawet przez parę dni chociaż nie wiem jakim cudem byłoby coś widać . Może faktycznie mam za niski progesteron na utrzymanie ciąży . Teraz daje sobie rok a resztę chce do in vitro spróbować[link=https://www.suwaczki.com/][/link]