X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ! Mój pies okropnie linie je cały rok . Ma długą sierść i klatki są wszędzie niestety .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak jak mój . Ma 2 okresy gdzie leni się niemiłosiernie a takto jest względnie. A jaka masz rase ?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też jest pełno psa sierści ale ja to muszę mieć codziennie posprzątane więc włosów aż tyle nie ma. :)
    A poza tym gdy położna przychodziła to pies był wynoszony do drugiego pokoju co by położnej nie pogryzł. :D

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To taki agresywny? :P. Ja swojego nie będę musiała najwyzej w jego klatce to zamkne. Ja też jak widzę włosy na podłodze to odkurzam chyba że nie mam kiedy

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie tyle że agresywny co obcych ludzi nie lubi :) ale jak go chwilę nie ma w pokoju gdzie jest obcy człowiek i się go wpuści to jest ok:)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka rasa ? Nasz nawet z obcymi się wita. Dopiero ktoś musi mieć źle zamiary względem któregoś z domowników to wtedy pokazuję co potrafi :), jeszcze nikogo nie pogryzl ale nieraz na spacerze jak ktoś rzucił do mnie tekst który mu nie spasowal a raczej pewnie o jakieś zamiary chodziło to od razu do niego z zębami i obszczekiwal mimo że chwilę wcześniej dał się facetowi głaskać

dxomanli5dlutv4a.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa zwykły kundelek ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mprdeczko tez mam kundelka zwyklego.
    Ja codziennie sprzatam a odkurzacz przy małym jest 2 razy dziennie włączane , przy psie tak samo a klanów i tak od chuja i ciut ciut :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie ciężko jest pozbyć się psiej sierści :/

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba przy każdym. Ja mam goldena . Kiedyś miałam psiaka z włosami to nie było nic a nic :D

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :-) My mamy dwa psiaki :-) Obydwa mieszańce. Nasze psiaki siedzą na podwórku i do domu raczej nie wchodzą :-) A u mojego taty mamy yorka.
    Miłego dnia :-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie wyobrażam żeby pies był na podwórku wiem że to wygoda ale nie potrafilabym szczególnie jak teraz jest zima i w nocy mrozy :( poza tym teraz jest zakaz trzymania psów na łańcuchach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 08:08

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto trzyma psy na łańcuchu? ;-) Nasze psy mają całe podwórko dla siebie. A na noc mają tyle ciepłych pomieszczeń że mogą wybierać ;-) Nawet do kotłowni nie chcą wchodzić. Ja sobie nie wyobrażam żeby trzymać dużego psa w domu, tym bardziej w bloku.

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba że tak :). My mamy dom i podwórko . Niby tak ale ludzie trzymają też duże psy w blokach tylko wtedy muszę się mieszkańcy zgodzić jeśli dobrze pamiętam

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, ale takie duże psy męczą się w blokach. Co innego małe rasy.

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ze jakby zapewniało się im odpowiednią ilość ruchu to nie byłoby tak źle.

dxomanli5dlutv4a.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ja uważam że jak.ktoś się decyduje na duzego.psa takiego który w bloku by się meczyl a mieszka w bloku to psu krzywdę robi . Jeżeli ma dom to jasne # dzień podwórko nawet a na noc dom . U mnie osobiście by nie było innego wyjścia . Ja mam zbyt.miękkie serce , dla mnie to yak.jakby człowieka wywalić na dwor.. oczywiście Anka nie chce nikogo obrazić czy coś . :) ani nie pije do ciebie broń boże . Rozmawiamy i każda wyraża swoje zdanie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna nie obraziłaś mnie :-) Nasze psiaki na dworze mają lepiej niż w domu, tymbardziej że jeden jest dosyć spory. Ale myślę że to jest kwestia przyzwyczajenia. Jak mieszkałam w bloku, to mieliśmy psa, a teraz odzwyczaiłam się od psa w domu :-) A poza tym na podwórku musi być pies żeby pilnował domu :-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja naszego bym mogła na dzień zostawić ale nie w zimie to raz a dwa na chwilę obecną nie ma takiej możliwości bo przez bramkę przechodzi kto chce a rasowy pies to każdy by mógł się polakomic a ja bym się chyba poryczala i obwiniala także w lecie tylko taras ma otwarty. Może kiedyś jak już dziadków nie będzie to zrobimy bramkę która się zatrzaskuje i można wejść tylko jak ktoś wpusci albo ma klucz . Widzisz zakręcona nasz Baster jest adoptowany ale zabraliśmy go bezpośrednio od właścicieli. Mieli go w sumie niecaly rok (urodził się 17 sierpnia 2014 a u nas jest od 13 września 2015 roku - także wzięli go najwcześniejsze w październiku ) i tam podobno cały dzień i noc był na polu w ogrodzie a u nas jak na poczatku słyszał ze drzwi się zamykają to w sekundzie był pod . Podobno szczekal i piszczal pod oknami w nocy bo chciał wejść. Niby go oddali bo nie mieli czasu z nim wychodzić a maja jeszcze 2 yorki

dxomanli5dlutv4a.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem jak można nie mieć czasu wychodzić z psem. Przecież jak go brali, to chyba wiedzieli że z psem trzeba wychodzić.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
‹‹ 753 754 755 756 757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ