STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi słodziutki malenka.
A Ja niedawno wróciłam z zakupów i spaceru z malym poszedł spać a Ja wypiłam kawę i leżę . Dziś jest taka ponura pogoda ; ( nie pada ale jest okropnie ponuro , ciemno cały dzień , zimno ... strasznie .
Polazilismy z małym 2 h , D zaliczył fryzjera . Ja się umówiłam na 14 przed wyjazdem do Pl.
Wczoraj byłam w ogóle na makijażu permanentnym brwi jestem taka zadowolona , że mówię Wam . Najlepsza inwestycja w moim życiu, dosłownie !
4 stycznia.mam poprawkę i również mikroderm coś tam na twarz hihi. -
Tak raczej tak więc nie miało prawa się udać bo później nie było starań. Tylko zastanawia mnie czy to możliwe ze śluz plodny jest tylko jeden dzień a takto biały nieplodny ? Bo tak było specjalnie patrzyłam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Zakręcona pochwalisz się na fejsie?? Chciałabym też ale nie mam odwagi.
Ja muszę się pochwalić że Marcys stawia już samodzielnie kroczki, tak po 3-5:) a i trenerka snu zadziałała cuda, był płacz ale już teraz Marcel śpi sam w łóżeczku cała noc, mma dwie drzemki po godzinie bez pobudek i nie je w nocy ,Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Tygrysku a jeszcze korzystasz z Dobranocki ? Czy to tylko było na okres żeby Marcyś nauczył się tego zasypiania ?
Cześć dziewczynki my od 7;30 już nie śpimy. po śniadanku i kawie Gabi się bawi z mężem a ja zaraz biorę się za sprzątanie.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Tygrysku brawo dla malego. To czekamy na typowe chodzenie juz , zobaczysz jak szybciutko będzie biegał
Tak w ogóle hejka :*
Ja na nogach od 6.30 , mały od 7
Byłam już dziś 2 h na siłowni i fitnessUE , teraz kąpiel była i.rosół gotuje bo Teściowa na obiad przyjeżdża i z torem na urodziny zaległe D bo mial 14 stego a Ona pracowała ; ( -
Mordeczko miałaś rację. Grypa mnie brała tzn wtedy się nie czułam chora ale bolały mnie dziąsła później przyszedł katar gorączka i teraz przechodzi razem z zębami więc pewnie przez to (chyba pierwszy raz mam grypę ). Grypa długo podobno się rozwija .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]