STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem ze na pewno moze ja opoznic. ja chyba w piatek ubiore bo w wigilie bede siedziala w pracy do 16 zanim dojade bedzie 16;30 pozniej trzeba rybe usmazyc przyszykowac sie i czasu na ubior choinki nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 22:12
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U nas przygotowania były wczoraj bo 23 zmarł dziadek. Byłam przy tym razem z babcią jak odchodził a później tak szybko czas szedł przez załatwianie wszystkiego ze masakra. A wieczorem nie mialam na nic ochoty[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej .
Mordecai dopiero teraz weszłam na nasze forum .
Na wakacjach było boooooosko , zalowalabym gdybym nie pojechała a taki był jakiś czas temu plan , że odwołujemy i na święta do Pl.
Do Polski lecimy za 3-4 tygodnie także żyć nie umierać .
Mordzia opalilam się troche, naogladalam byliśmy wulkany zwiedzać ( moje marzenie z dzieciaka) , w ogóle jechaliśmy 3 tys km n.p.m autem do tych wulkanów , ogromne a na nich śnieg :o normalnie zarabisty do lepienie śnieg i nie powiem chłodniej wyżej było ale.bluzka z długim rękawem wystarczyla. D z Mama swoją poszedł na górę wulkanu z takimi ludźmi , no Ja za bardo się balam, może kiedyś haha . W ogóle piękna magma zastygla obok ulic ah no cudo , byliśmy zwiedzać plaże przeróżne . Nasza w naszym mieście była czarna a inne jasne żółte piaski byliśmy w sam parku jak będzie się komis chciało wpisać w internet . to największy aqua park na teneryfie . Jestem boi dupa ale.poszłam na kilka zjeżdżalni aż przedramię od trzmania kulek do jazdy mnie bolało hahaha
Było cudownie nooo .
Juz szukam wyjazdów na za rok ale nie na święta a przed bądź po
Wczoraj wrocilismy juz , kolejne 12 h w podróży mnie zmordowalo no ale daliśmy rade hehe
D juz dziś do pracy , potem weekend wolny . Wczoraj wysprzatalam z d cały dom ! Teraz walczę z praniem. Dopiero dwa zrobione i to takie duże a suszarkę zabrakło i musze czekać az poschnie a Ostalo.Mo jeszcze 6 do zrobienia .... -
Super że Wam się wakacje udały. bardzo się cieszę. A Oskarek zadowolony ? Kąpał się w morzu ?
Moja siostra też tam była w zeszłym roku i mówiła że jest cudnie
Eeh najgorsze pranie po takich wakacjach oby szybko pranie schłoGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs