STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku ja chyba mialam to przez leżenie cały czas przez 4 dni bo chora byłam i chciałam szybko się wykurowac a jak poszłam do roboty i rozchodzilam to jest już lepiej. Wczoraj potwierdziły się moje opinie ze większość dziewczyn z pracy jest pojebanych, mają pretensje że siedziałam w domu 5 dni .. Z czegon3 dni i tak miałam mieć bo na razie mamy po 3 dni w tyg. Środę wzięłam bo miałam tak zawalony nos ze wolałam jeszcze posiedzieć a w czwartek szef napisał że jest możliwość żebym miała piątek bo nic się nie dzieje więc się zgodzilam a te wczoraj widząc że mam jeszcze mały katar i siakam czasami od razu wyskoczyly że jak to ja mogę dalej być chora... że mogłam sobie miesiąc uroplu jeszcze wziąć. ..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A co je to interesuje ?! Jak tak zazdroszczą niech się też rozchoruja ;p to zazdrość bankowo , że ty przy okazji mogłaś troszkę odpocząć a One nie ... zupełnie się nie przejmuj a jak będziesz miała możliwość i życzenie to właśnie weźmiesz tez urlop im nic do tego jeżeli Ty i szef jesteście dogadani. Eh te baby niektóre są okropne
-
Właśnie nie wiem co je tak boli... chyba myslaly ze się przejme.. zawsze mogłam mieć w dupie iść do lekarza i wziąć l4 na cały tydzień a nie tylko 5 dni. Miałabym 80 % pensji z zusu chociaż. Poza tym to moje zdrowie, je się ma tylko jedno. Oj zrobię wszystko żeby ten nasz ala ciucholoand tak się rozchulal żebym nie musiała tam już robić.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Baby miej w dupie!! Najważniejsze że się z szefem dogadujesz.
Co tam laski!? Ja tęsknię za chłopem bo na poligonie...Marcel dziś miał zatwardzenie, masakra
Przyszedł do mnie, stanął i jeczy i zaczął azsoe tak wzdrygac. Poszłam z nim na nocnik to stekal płakał aż się spocil i kurczowo się mnie trzymał. Nigdy nie miał problemów z kupą ale ostatnio nic w sumie płynnego nie je oprócz picia. Jakie dajecie posiłki? U nas owsianka, budyń, jogurt , obiadek to warzywa z mięsem, czasem jajecznica , chlebek, kasza manna z owocami -
Cześć dziewczynki Trochę się nie odzywałam, ale ostatnio cały czas w biegu. Dzisiaj byłam zapisać małego na ostatnią wizytę do neonatologa Czeka mnie podjęcie decyzji, bo moje starsze dziecko od września do szkoły idzie. A ja w połowie lutego wracam do pracy
Miłegogo dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 10:34
-
Kochana daj mu śliwki nawet te ze słoiczka.
Oj My to jemy tyle ze ciężko napisać aż . Mój chłopak je jak chłop hahaha
Ania fajnie to już lada chwila , kto z Filipkiem będzie siedział ?
Ja na siłowni właśnie jestem , D ma dzień wolny dziś ... jeden w tym tygodniu za poltora tygodnia mamy wyprowadzkę , za niecałe 1,5 eh kupa roboty -
Ja byłam wczoraj na fitnesie po dłuższej przerwie i jestem trochę obolała Mały będzie z moja teściową Nie chcę mi się wracać do pracy, tym bardziej do takiego bałaganu Jedyne co mnie pociesza, to fakt że mały będzie z babcią i że moja praca nie trwa cały dzień...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 15:20
-
My wczoraj byliśmy po ciuchy i niektóre są świetne. Ulotki i wizytówki się drukuja , strona ma być zrobiona pod ulotki i mam nadzieję że już niedługo ruszymy z dodawaniem zdjęć i oficjalnym otwarciem . Trzeba rozkręcić swój biznes bo już mam dość Zakopanego przynajmniej pracy tam[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A Ja jestem przerażona, za 6 dni przeprowadzka ... mebli i wszystkiego niby nie dużo a jednak jeden sprinter nie zmieści tego wszystkiego ... przy 15 miesięcznym dziecku pakować to wszystko koszmar będzie pewnie , spakować się odrazu musze do Polski w walizki i odstawić na bok . Remont zaczynamy juz w poniedziałek powoli a skończy się jego część w niedziele ... ppnie działek 4 rano na lotnisku i do polski . Wracamy i remont dalej będzie trwał ... boże (
-
Ja się chyba nie wylecze.... zaś dopadł mnie kaszel a katar dalej się nie skończył. .. robię sobie syrop z cebuli . Nie chcę brać tych a apteki bo okres powinnam była dostać czwartek /piątek a tu ani widu ani slychu na dodatek temperatura podskoczyla z 36,8 na 36,93 . Wiem mam się nie nakrecac i naprawdę tego nie robię się w razie w nie chce ryzykować .
Temperatury nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 10:08
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]