STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:No właśnie się dziwię, bo temp nadal taka zwariowana. Chyba OF też ma dość i chciał w końcu ta owu wyznaczyć dla świętego spokoju
To mam nadzieję że przyjdzie ta @ żeby Ci sie nie ciągnęło w nieskończonośćGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Dzien dobry.
Mordeczko dziwaczny cykl strasznie. Juz lepiej żeby @ przyszla i od nowa starania normalne a nie...
Nie no owulacje na bank mialas wczesniej a nie w takim poznym dniu. Wiesz jak Ovu zazwyczaj zaznacza owulacje. Tempka szaleje a ovu sobie samo wybiera po kilka razy nawet.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Dzien dobry
Co tam u Was?
Ja aktualnie pije kawke, Oskus Psi Patrol oglada. Kocha ta bajke. Haha
Pranko wstawiome, zaraz za obiadek sie zabieram i tak oooo... Mija dzien. Pogoda od tygodnia taka sama czyli pochmurnie, pada co jakis czas, mgla jest okropna. Jak z jakiegos horroru. I tak ma jeszcze tydzien byc. Pocieszam sie, ze za 2,5 tygodnia lecimy do Polski a tam taaaaaka ciepla pogoda juz a będzie jeszcze cieplej. -
Czyli pogoda cudowna jak ogrodek kopac bedziecie haha. Ja mialam jak dotad jakis czas temu ok 4 dni po 17 stopni i poszly w nie pamiec jak deszcz tydzien temu sie przypalental haha.
Ja wlasnie tez za godzine D budze na obiad bo zdrzemnal sie przed praca. Na 18 idzie na 9 h nadgodzin takze niech odpocznie. Ostatnio zapieprza jak robot
W ogole mialam dzisiaj sen hahaha
Snilo mi sie. Ze poszlam kontrolnie do ginekologa a Ona do Mnie przy usg puszcza dzwiek serduszka dziecka... Ja taka zdzwiona na nia patrze a Ona do Mnie " jejku. Gratulacje. Piekna coreczka rosnie " a Ja szoooooooook bo to był 26 tydzien hahahaha Ja pikole moj szok w snie był taki ze az sie z tego smieje teraz.futuremama lubi tę wiadomość
-
Kuku
Co tam?
Ja pieke obiad, poprzeziebiana lekko jestem, deszcz pada dzien 7... Takze tyle u Mnie hehe.
Powinnam dostac dzisiaj okres. Momentami od wczoraj mam bole miesiaczkowe i taaaaaka bulgoty w brzuchu ze hej. Narazie cisza ale mam wrazenie ze dzis wieczor zawita @. Super by było bo wte dy potwierdziloby sie moje przypuszczenie owulacji w 18 dc co rowna sie 32 dniowym max do jutra 33 dniowym cyklem a taki ostatnio mialam chyba w wieku 12 lat -
Kochana Ja napisalam moczenie nog w sensie polatanie po kaluzy i do domu bo takie nie ladne pogody. Przeciez pisalam ciagle, że zimno i pada... nie jestem nienormalna żeby dziecko.wystawic w basenik w taka pogode ahaha.
Dzis musze powiedziec ze jest poprawa. Nie pada, czasem slonce wyjdzie, nie jest zle
No i @ przyszla! co do dnia czyli idealnie wyczulam owulacje -
Nie czuja a bol, przeogromny bol jest wtedy a ze rzadko raz na kilka miesiecy to.wiem kiedy dokladnie wystepuje. Teraz jestem w szoku ze w 18 dc bo jak wystepuja to zawsze w 23 dc. Ale no dobrze dobrze. Ciesze sie.
Tylko teraz na 100% nie bylam tez pewna bo bol był ale nie taki przeogromny jak zawsze a jednak przeczucia nie mylily -
Cześć dziewczynki co tam słychać?
Ja siedzę z mężem na tarasie, Gabi ma drzemkę już godzinkę ale pewnie jeszcze pośpi z 30 minut.
Mnie coś głowa boli ale nie biorę żadnej tabletki bo ból jest znośny
Gabrysia 5.02.2016 ❤
My byliśmy wczoraj na lodach w parku Kórnickim i później u teściów moich.
Nigdy mnie głowa na zmianę pogody nie bolała A nawet nie wiem jakie miałam ciśnienie bo nie mierzyłam sobie
Mam taką rozpulchnioną pochwę że ciężko mi włożyć palec żeby sprawdzić szyjkęGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs