STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
Mordeczko masz racje absolutna!
U Mnie dwa piekne dni wiosny byly, dzis rano wstaje mowie ale super.pogoda az milo. Zdazylam zejsc na dol, mowie ide na papieroska i psa wypuscic. Mhm. Zdazylam drzwi otworzyc jak lunal deszcz tak pada ciagle juz takze klapa. Dobrze ze mrozu nie ma. Jeden plus dnia dzisiejszego.
Mordeczko jak Twoje odchudzanie w ogole?
-
Wiesz, że Ja tez ostatnie 3-4 tyg zaniedbalam diete i mam kuzwa wiele kg na plusie.
Od dzis juz zaczelam na nowo, tak na 100 % BO takimi malymi niby grzeszkami czlowiek zaprzepaszcza wszystko.
Takze Ja juz dzialam. Tobie powodzenia i sil zycze. Obys nie musiala sie przez 9 miesiecy narazie odchudzac hahaha -
Aha czyli mamy po weekendzie ewentualnie spodziewac sie wiadomosci.
Futu Ja walcze od dwoch lat. Zrzucilam juz 40 kg ale to Mnie w 100% nie zadowola. Przed ciaza rowniez mega pracowalam nad soba i w 6 miesiecy Zrzucilam 38 kg. Teraz po ciąży dluuuuuuuugo sie to wszystko ciagnie ale no trudno. Wazne by czlowiek mial ciagle motywacje i sile. -
Futu ostatnio duzo czytalam i basen w ciąży ok ale wszelkie silownie itp powinno sie ograniczyc do min wysilku jezeli sie nie cwiczylo przed ciaza tak konkretniej bo mozna wiecej sobie zaszkodzic niz pomoc. Owszem ruch jest wazne ale wiesz o co mi chodzi, z glowa
Wiadomo ze to tylko gdzies tam było.napisane ale ma sens generalnie -
Wiesz co powiedziałabym jej na twoim miejscu o ciąży i po prostu pewmych cwiczen nie robila.
A chetnie tez bym chodzila na takie zajecia. Super sprawa tak porozciagac lekko cialo.
Nawet w ciąży
Ja szczerze mowiac mam ten sam problem, nigdy regularnie nie jadlam. Nie mam ma to.czasu niestety ani.checi. Teraz.widzisz dopiero bede jesc sniadanie bo.ja z rana nie umiem jesc. O 14 mam pierwszy posilek, zmusic sie.nie umiem bo Mnie cofa zwyczajnie.
Ostatni rok z przerwami cwoczylam, teraz stop dlugi mam ale dzis mam zamiaru wykonac pierwszy trening po czasie i trzymac sie jak kiedys. 6 dni w tyg po 1,5 h treningu ostro