STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz marze o kapieli goracej, ksiazka w wannie ( kupilam ostatnio swietna " jestem zona szejka ") i wyprobowac chce swoj nowy zakup. Szampon, odzywka i maska do wlosow ze szpiku konskiego.
Zimne nozki czyli galaretka w srodku z mieskiem, marchewka, groszkiem, jajkiem np., pietruszka zielona. -
Nie żeby zepsuć Wam święta, ale skłonić do fefleksji, podyskutować i terapeutycznie się wygadać.
Czy nie uważacie że jesteśmy "za stare" i mamy wystarczająco dużo innych nieprzyjemnych lub stresujących sytuacji żeby zmuszać się do robienia rzeczy których nie lubimy, nie chcemy i tak na prawdę nie musimy. Czy naprawdę trzeba sobie psuć święta w imię "wymogów" narzuconych przez rodzinę? Czy to nie jest tak że to kurcze nasze życie a nie innych? Przykro mi się robi jak w każdym wątku w ostatnich dniach widzę tyle negatywnych emocji.... Bo muszę, bo nie chce itd. pogodnych świąt, żeby sprzyjały pogłębianiu miłości i radości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2018, 17:33
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
futuremama wrote:Isaura zgadzam się ale nie zawsze mamy wybórIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Hejka
My bylismy u Tesciow dzis na obiad, powrot do domku i siedze przy herbatce i filmie. Maly zasnal jakis czas temu, Ja zaraz kapiel cieplutenka i wyrko.
W ogole dostalismy zaproszenie na wesele na 26 maja hahaha w krynicy gorskiej. :-o wlasnie mysle w co sie ubrac ale chyba znalazlam -
No dziwne dziwne
Co tam? Jak dzien mija? Ja caly przelezalam w salonie. obiad tylko zrobilam, pozmywalam i.naszykowalam miesko na kolacje i tyle hahaha
Caly dzien w szlafroczku a co! Dzis mam dzien lenia totalny. W koncu "Rozenkowa" tez kiedys musi odpoczac hahahahahahahahaha