STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana martwic sie bedziesz zawsze jak kazda z Nas ktora ujrzy 2 kreski. Najpierw o ciąże, pozniej porodem zmartwienie,dzieckiem itp. Do konca zycia to zmartwienie i strach w Nas będzie takze nieuniknione i absolutnie normalne.
Fajna Data haha to swieta juz w 4 swietnie -
Ciekawa jestem czy bede miala w tym cyklu owulacje?!?! Dzis Mnie tak momentami jajnik prawy boli, az jak ide czuje bol ociezalej macicy takze moze moze........ Okaze sie za pare dni bo jak pojawia sie owulacja to zawsze w 23-24 dc. Narazie mam 18
-
Czemu masz wielka niewiadoma?
Futu dlatego, że narazie slub za 2 miesiece. Nie chce w ciąży isc do oltarza 10 pazdziernika lecimy na Kanary znow wiec chce tam skorzystac i zabawic sie a dopiero w pazdziernikowym cyklu chyba sie zdecyduje bo znow przyszlo mi takie wielkie parcie na drugiego bobusia
Chciałabym bardzo ale mam takie fazy ostatnio. Chce i niedlugo chce jednak czekac. Zobaczymy co będzie w pazdzierniku -
Pojde dzis i kupie To na bank byla owulacja bo dzis odczuwam juz duzo mniej ale czuje. Zawsze tak mam jak wystapi owulacja ale jestem w szoku bo przyszla 6 dno za wczesnie. G dy juz wystapila ( raz na.ruski.rok) to byla.zawsze 24 dc! A teraz 18 :-o czyli w tym miesiecu cykl będzie 32 dniowy. Super!
No czekam czekam, raz bylam z roczniakiem a teraz nie chce w ciąży
Mordeczko kie dy Ty testujesz w koncu? -
Hm... No ciekawe. Czekamy
Ja wlasnie sie zastanawiam czy dzis gotowac czy jutro bo gosci nie mam. Dopiero w Poniedzialek idziemy do Tesciowej a takto D pracuje caly dzien jutro. Moge w sumie dzis zrobic zimne nozki a reszte na swiezo jutro.
Musze w ogole zaraz isc i wyprac dywany na gorze bo zbieram sie od 2 dni juz. Nie ma pogody ale dopiero jest 13:40 wiec otwarte okno do wieczora i.poschnie w pokojach a bede parowo prac i musze przetestowac hehe -
My już mamy zrobione 3 placki robiłam sernik rafaello i wymyślony na ciastach robi bery. Mam zmarnowane ćwiartki z kurczaka rolady z pieczarkami jeszcze zimny bufet i później smażenie
Gabi śpi mąż robi sos czosnkowy i spokój aaa i jeszcze żurek ugotować eeehGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs