STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Aaaa to za 8 dni. No bardzo jestem ciekawa w takim razie co i jak tam będzie. To będzie ewentualne 14 dpo. Żebys @ nie dostala w dzien wizyty hahahaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:No tak wiadomo ale szkoda by było bo badania takie wazne sa dosc jak tak cykl sie pieprzy wiec moglaby przyjsc albo wcale
albo 25:-p
Dzisiaj mam bóle miesiączkowe naprzemiennie z owulacyjnymi. Robiłam test ale negatywnyGabrysia 5.02.2016 ❤
futuremama wrote:Może jednak lepiej i tak pójść, powiedzieć co i jak żeby ewentualnie chociaż podpowiedział czy jakieś badania zrobić?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Idzie @ więc jest luzik. Obstawiam że owu była w okolicach tych krótkich plamien od 26-28 dc dzisiaj według 28dc było by 13 dpo
Mój wykres z innej apki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf8309588c5b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 08:36
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Okaze sie.
Mnie tez by było glupio isc w trakcie okresu do gina mimo ze rodzilam juz i widziala mnie masa ludzi w roznym wydaniu hahaha ale jednak raczej wtedy odmawiasz badania typu usg doppchwowe czy palpacyjne. Wtedy tylko badania prosic mozesz ale tez ciezko bez usg czlowiek ustalic -
Hej.
U Nas dzisiaj taka przepiekna pogoda jest, 23 stopnie w cieniu. Bylismy na spacerku, zakupach, zupke wlasnie gotuje i siedzimy tak sobie. D za 2 h do pracy idzie
Ooo dostalas okres, to odliczyc 14 dni do tylu i masz date owulacji w koncu -
Moj syn tez dzis mial drzemke az w szoku bylismy. Padl nam na spacerku i spal cale zakupy. Dopiero jak weszlismy do domu sie przebudzil.
tez zjadl Oskus zupke i biega z Tata i psem w ogrodzie hehehe.
Zapowiadaja u Nas do niedzieli az upaly wiosenne. Cudownie będzie!!! W piatek juz D ma wolne to smigamy na calodniowy spacerek, do miasta sobie pojdziemy ( a mamy dosc daleko) , malego przeciagniemy ze hej hahaha -
No to dla równowagi, co by za dobrze nie było dziś mama w szpitalu bo źle wyniki wątroby. Leży na oddziale zakaźnym, a o ciąży nie wie i nie chciałam jeszcze mówić. Ale iść do niej też się boję... Ech...
A co u Was dziewczyny?
Mordeczka jak się czujesz? @ daje czadu?💔(cb) 12.2020
👦08.2015
👧12.2018