SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Amelia :)
    Opowiedz nam coś o sobie :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczynki! Zakręcona...problem z bolącymi cycuchami może też wskazywać na problemy z progesteronem... U mnie niestety kochane mega spadek...także jutro małpa, ehhh

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć Amelia! Witamy Cię z otwartymi ramionami kochana. Opowiedz nam coś o sobie.

Amelia San lubi tę wiadomość

Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wredna @ przyszła ;(

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dea..u Ciebie też? Ehhh...tak mi jakoś przykro że się nie udało. Tulę mocno kochana!!

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenuś a Ty jak tam się czujesz? :*

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Oj Mordeczko...już nie mam sił. Tak bardzo to boli...Dlaczego nie chce zaskoczyć jak wszystko jest ok... Ehhh, walczę dalej!!!

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czujesz mam tak co miesiąc. :(
    Teraz nie przejmuję się czy dzisiaj mam się kochać czy nie! Lecimy na pełnym spontanie !!! :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety:-) U mnie temperatura spadła, czekam do przyszlego tygodnie
    a:-> Milego dnia:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Od września nie zabezpieczliśmy się z mężem, sądziliśmy,że szybko zajdziemy w ciążę, gdy nie widzieliśmy rezultatów zaczęliśmy się staram o dzidzisia przez ostatnie 4msc (robiliśmy testy, kochaliśmy się w owulację i nic). W zeszłym miesiącu byłam u gin na usg dopochwowym i powiedział,że wszystko jest ok, pęcherzyk graffa 16mm, myślę, że nie zdąrzył urosnąć, bo na drugi dzień test owu wyszedł pozytywny. Teraz mam mieć "O" w ten weekend, zamówiłam żel Conceive Plus, bo ze śluzem mam problemy, jak to nie pomoże to idę robić badania hormonalne i na monitoring ciąży. Modlę się w duchu żeby to nie było konieczne.. Dlaczego to takie trudne? A lat przybywa..
    Pozdrawiam Was dziewczynki i dziękuję, że ciepło mnie przywitałyście w swoim gronie :)

• agniesja Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Amelia w naszych skromnych progach :) Życzę Ci powodzenia w staraniach! A powiedz, co to jest "monitoring ciąży"? Nigdy o czymś takim nie słyszałam :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Witaj Amelia w naszych skromnych progach :) Życzę Ci powodzenia w staraniach! A powiedz, co to jest "monitoring ciąży"? Nigdy o czymś takim nie słyszałam :P
    Hi hi :D Miało być monitoring owulacji ;) Widzisz ciąża mi w głowie to i o ciąży piszę ;)
    Dziekuję i Tobie również życzę powodzenia w staraniach :)

• agniesja Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, dziękuję ale ja już jestem w ciąży :) W przyszłym tygodniu zaczynam drugi trymestr :) Staraliśmy się pół roku i udało nam się dopiero w cyklu, w którym się nie staraliśmy, bo miałam nie mieć owulacji :D Czyli w moim przypadku kluczem do sukcesu było wyluzowanie :) Tak myślałam, że pewnie przejęzyczenie, ale chciałam się upewnić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:56

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Hehe, dziękuję ale ja już jestem w ciąży :) W przyszłym tygodniu zaczynam drugi trymestr :) Staraliśmy się pół roku i udało nam się dopiero w cyklu, w którym się nie staraliśmy, bo miałam nie mieć owulacji :D Czyli w moim przypadku kluczem do sukcesu było wyluzowanie :) Tak myślałam, że pewnie przejęzyczenie, ale chciałam się upewnić ;)
    Jejku Agniesja moje gratulacje!!! :D To fantastycznie :D Mam nadzieję, że wkrótce do Ciebie dołączę :)

agniesja lubi tę wiadomość

• rah Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Amelia.
    Na wstępie Cie "pocieszę" i pozytywnie "opieprze". Piszesz, ze staracie sie dopiero od września. To dopiero kilka miesiecy! W ciaze nie zachodzi sie miesiac, alemusza zdarzyć sie odpowiednio rozne rzeczy. Po prostu farcik , jak w lotka ;) na pewno jesteście płodni i wszystko jest ok. Rok starań to norma i a solidnie nie ma co schizowac, zaczynać prowadzić mega kalendarzy, obliczeń, nie ma co wprowadzać seksu w konkretne dni. Uwierz mi, ze jak raz sie zapedzisz w kozi róg, to juz tego nie cofniesz. Każda Ci tutaj to powie. Zrób podstawowe badania, przewiduj, ze w ciagu np. 3 dni bedzie owulacja i ciesz sie seksem i spontanicznością! Bo to juz nigdynie wróci jesli zaczniesz latać na monitoringi, doszukiwać sie problemów itp. Niektóre tu lata walczą ze swoją bezpłodnością a takze z "bezpłodnością" ktora tkwi w głowie. I po kolei zachodzą w ciaze gdy odpuszcza lub całkiem stracą wiarę. Naprawde to liczenie, pilnowanie i staranie to najgorsze co moze byc. I to moze byc podstawa problemów z zajściem, z samą soba i z relacjami z facetem.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia zgadzam się co do słowa co napisała Rah :)
    Na początku zrób badania i będziesz wiedzieć co i jak:) Nie ma co się martwić i nakręcać na zapas :)
    Prędzej czy później zostaniesz za ro solidnie wynagrodzona w postaci groszka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:34

Gabrysia 5.02.2016 ❤
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka ja już przestaje walczyć, byłam u gina znów dał jakieś prochy ale nie wykupiłam nie mam zamiaru... mam dość

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ja jestem z 20 stycznia z mężem staram się od 3 lat ale @ przychodzi zawsze na czas mam nadzieję że w końcu się uda a na pewno w tym roku
    :)

Lenka@, rah lubią tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Lenka@ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja moje kochane :) :*

W STYCZNIU URODZONE: !!!
    tygrys73 (28.01)
    Asiula86 (23.01)
    Buziulka (10.01)
    Mordeczka (31.01)
    Lenka@ (17.01)
    polska_dziewczyna (09.01)
    bosa (24.01) <3
    moka89 (13.01) <3
    Iwonaa11
    futuremama <3
    rah (23.01)<3
    agniesja (22.01) <3
    Another (18.01)
    inezka (29.01)
    Truskaffeczka (20.01)
    ZakręconaOna (08.01)
    kwiatuszek789 (10.01)
    aneta91 (28.01)
    m0nik4a89 (24.01)
    JennyXS (24.01)
    alexandra (20.01)
    Paula_21 (14.01)
    ppaulina (07.01)
    Kasia *
    Anka83 (23.01)
    Ags99 (12.01)
    kasiulek1201 (12.01)
    Paulina48 (16.01)
    Dea28
    Amelia_San

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:54

• Lenka@ Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    Lenka ja już przestaje walczyć, byłam u gina znów dał jakieś prochy ale nie wykupiłam nie mam zamiaru... mam dość

Dea...nie możesz się poddawać...zobacz ile w moim suwaczku jest już serduszek...
    Każde z nich niesie ze sobą ból i płacz...i tęsknotę...

Ale dalej walczę i będę walczyła.
    To moje marzenie...i nie zamierzam z niego rezygnować :*

Wspieram Cię mocno kochana...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:09

‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ