STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki! Zakręcona...problem z bolącymi cycuchami może też wskazywać na problemy z progesteronem... U mnie niestety kochane mega spadek...także jutro małpa, ehhhInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
nick nieaktualnyHej Od września nie zabezpieczliśmy się z mężem, sądziliśmy,że szybko zajdziemy w ciążę, gdy nie widzieliśmy rezultatów zaczęliśmy się staram o dzidzisia przez ostatnie 4msc (robiliśmy testy, kochaliśmy się w owulację i nic). W zeszłym miesiącu byłam u gin na usg dopochwowym i powiedział,że wszystko jest ok, pęcherzyk graffa 16mm, myślę, że nie zdąrzył urosnąć, bo na drugi dzień test owu wyszedł pozytywny. Teraz mam mieć "O" w ten weekend, zamówiłam żel Conceive Plus, bo ze śluzem mam problemy, jak to nie pomoże to idę robić badania hormonalne i na monitoring ciąży. Modlę się w duchu żeby to nie było konieczne.. Dlaczego to takie trudne? A lat przybywa..
Pozdrawiam Was dziewczynki i dziękuję, że ciepło mnie przywitałyście w swoim gronie -
nick nieaktualnyagniesja wrote:Witaj Amelia w naszych skromnych progach Życzę Ci powodzenia w staraniach! A powiedz, co to jest "monitoring ciąży"? Nigdy o czymś takim nie słyszałam
Dziekuję i Tobie również życzę powodzenia w staraniach -
Hehe, dziękuję ale ja już jestem w ciąży W przyszłym tygodniu zaczynam drugi trymestr Staraliśmy się pół roku i udało nam się dopiero w cyklu, w którym się nie staraliśmy, bo miałam nie mieć owulacji Czyli w moim przypadku kluczem do sukcesu było wyluzowanie Tak myślałam, że pewnie przejęzyczenie, ale chciałam się upewnić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:56
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Hehe, dziękuję ale ja już jestem w ciąży W przyszłym tygodniu zaczynam drugi trymestr Staraliśmy się pół roku i udało nam się dopiero w cyklu, w którym się nie staraliśmy, bo miałam nie mieć owulacji Czyli w moim przypadku kluczem do sukcesu było wyluzowanie Tak myślałam, że pewnie przejęzyczenie, ale chciałam się upewnić
agniesja lubi tę wiadomość
-
Witaj Amelia.
Na wstępie Cie "pocieszę" i pozytywnie "opieprze". Piszesz, ze staracie sie dopiero od września. To dopiero kilka miesiecy! W ciaze nie zachodzi sie miesiac, alemusza zdarzyć sie odpowiednio rozne rzeczy. Po prostu farcik , jak w lotka na pewno jesteście płodni i wszystko jest ok. Rok starań to norma i a solidnie nie ma co schizowac, zaczynać prowadzić mega kalendarzy, obliczeń, nie ma co wprowadzać seksu w konkretne dni. Uwierz mi, ze jak raz sie zapedzisz w kozi róg, to juz tego nie cofniesz. Każda Ci tutaj to powie. Zrób podstawowe badania, przewiduj, ze w ciagu np. 3 dni bedzie owulacja i ciesz sie seksem i spontanicznością! Bo to juz nigdynie wróci jesli zaczniesz latać na monitoringi, doszukiwać sie problemów itp. Niektóre tu lata walczą ze swoją bezpłodnością a takze z "bezpłodnością" ktora tkwi w głowie. I po kolei zachodzą w ciaze gdy odpuszcza lub całkiem stracą wiarę. Naprawde to liczenie, pilnowanie i staranie to najgorsze co moze byc. I to moze byc podstawa problemów z zajściem, z samą soba i z relacjami z facetem.Amelia San lubi tę wiadomość
-
Amelia zgadzam się co do słowa co napisała Rah
Na początku zrób badania i będziesz wiedzieć co i jak:) Nie ma co się martwić i nakręcać na zapas
Prędzej czy później zostaniesz za ro solidnie wynagrodzona w postaci groszka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:34
Amelia San lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Aktualizacja moje kochane :*
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73 (28.01)
Asiula86 (23.01)
Buziulka (10.01)
Mordeczka (31.01)
Lenka@ (17.01)
polska_dziewczyna (09.01)
bosa (24.01)
moka89 (13.01)
Iwonaa11
futuremama
rah (23.01)
agniesja (22.01)
Another (18.01)
inezka (29.01)
Truskaffeczka (20.01)
ZakręconaOna (08.01)
kwiatuszek789 (10.01)
aneta91 (28.01)
m0nik4a89 (24.01)
JennyXS (24.01)
alexandra (20.01)
Paula_21 (14.01)
ppaulina (07.01)
Kasia *
Anka83 (23.01)
Ags99 (12.01)
kasiulek1201 (12.01)
Paulina48 (16.01)
Dea28
Amelia_San
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:54
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dea28 wrote:Lenka ja już przestaje walczyć, byłam u gina znów dał jakieś prochy ale nie wykupiłam nie mam zamiaru... mam dość
Dea...nie możesz się poddawać...zobacz ile w moim suwaczku jest już serduszek...
Każde z nich niesie ze sobą ból i płacz...i tęsknotę...
Ale dalej walczę i będę walczyła.
To moje marzenie...i nie zamierzam z niego rezygnować :*
Wspieram Cię mocno kochana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 22:09
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...