STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
иιєиσямαℓиα wrote:http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i co wy na to ?
przeczytalam i pomyslalam cholera ma babka racje ja ostatnio opilam sie herbaty to tez chodzilam co 5 min do kibelka i durna pomyslalam a moze to czestomocz bo jestem w ciazy hehe chyba mi sie troche w glowce poprzestawialo -
иιєиσямαℓиα przeczytałam i niestety ja również musze się z tym art zgodzić.
Dużo rzeczy co w nim piszą to prawda. Ja też wiele z tych objawów co jest w art zauważyłam u siebie w poprzednich cyklach a potem okazywało się że @ przyszła -
nutka wrote:Kobitki, chyba moje styczniowe starania przyniosły efekt! Wczoraj 3testy ciążowe z dwiema kreseczkami, dziś beta 18,979mlU/ml Po weekendzie pójdę jeszcze raz na betę i spróbuję w poniedziałek się zapisać do lekarza;)
Nutka gratulacje:)!!!nutka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i co wy na to ?
to dość ciekawe co tam pisze ale trochę takie chaotyczne...za dużo tego na raz ...nie ogarniam haha...ale wniosek taki chyba , " nie doszukuj się objawów ciąży przed jej potwierdzeniem a już broń boże przed @ "Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 17:52
иιєиσямαℓиα, agula lubią tę wiadomość
-
samira wrote:иιєиσямαℓиα wrote:http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i co wy na to ?
to dość ciekawe co tam pisze ale trochę takie chaotyczne...za dużo tego na raz ...nie ogarniam haha...ale wniosek taki chyba , " nie doszukuj się objawów ciąży przed jej potwierdzeniem a już broń boże przed @ "
dokładnie .
Ja w pierwszej ciąży to pamiętam tylko piekielny ból piersi i to wszystko z objawów. Dlatego teraz mi tego objawu brak w sensie jak go nie ma to znaczy, że nic z tego .
Mdłości dostałam dopiero w 6tc jak już miałam ciążę potwierdzoną na usg u ginekologa, doszedł wtedy odrzucający dopiero wstręt do zapachów i gotowania i to na tyle. -
Cześć dziewczyny. Miałam nadzieję, że przyłączę się do wątku ciążowego, ale niestety znów się nie udało i dziś przyszła @ Decyzję o dziecku odkładaliśmy "na lepsze czasy" a teraz się okazuje, że to wcale nie takie proste... Staramy się 5 cykl - przez 3 cykle brałam castagnus i wiesiołka, ale nie zauważyłam żadnej poprawy w śluzie. Cykle mam bardzo regularne, generalnie nie narzekam na zdrowie, w tym cyklu zaczęłam mierzyć tempkę - wszystko wygląda ok a i tak nie udaje nam się zajść... Strasznie to frustrujące i choć obiecuję sobie wyluzować to i tak kończy się na wyszukiwaniu objawów ciąży (kochanie popatrz na moje piersi - jakieś takie większe są, co nie? I taka senna jestem, i te wzdęcia - to na pewno to!). Ale się nie poddajemy i za kilka dni zaczynamy nowe starania. Właśnie zamówiłam na allegro zioła o. Sroki, zobaczymy, czy coś pomogą. Trzymam za Was wszystkie kciuki
иιєиσямαℓиα, KaRa, aniczka, Mała, ann2224 lubią tę wiadomość
-
misty wrote:Cześć dziewczyny. Miałam nadzieję, że przyłączę się do wątku ciążowego, ale niestety znów się nie udało i dziś przyszła @ Decyzję o dziecku odkładaliśmy "na lepsze czasy" a teraz się okazuje, że to wcale nie takie proste... Staramy się 5 cykl - przez 3 cykle brałam castagnus i wiesiołka, ale nie zauważyłam żadnej poprawy w śluzie. Cykle mam bardzo regularne, generalnie nie narzekam na zdrowie, w tym cyklu zaczęłam mierzyć tempkę - wszystko wygląda ok a i tak nie udaje nam się zajść... Strasznie to frustrujące i choć obiecuję sobie wyluzować to i tak kończy się na wyszukiwaniu objawów ciąży (kochanie popatrz na moje piersi - jakieś takie większe są, co nie? I taka senna jestem, i te wzdęcia - to na pewno to!). Ale się nie poddajemy i za kilka dni zaczynamy nowe starania. Właśnie zamówiłam na allegro zioła o. Sroki, zobaczymy, czy coś pomogą. Trzymam za Was wszystkie kciuki
jakbym widziała swoje odbicie w lustrze . Mam dokładnie to samo . Nie potrafię wyluzować kiedy codziennie o 5:30 mierzę temperaturę i wchodzę na ovufriend. W okół tego kręci się teraz moje życie i ciężko się nie nakręcać. Teraz już wiem, że ciąży i dziecka nie da się zaplanować.... Trzymam za ciebie kciuki:)! Za owocny cykl!
P.S. Też molestowałam męża piersiamiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 20:17
Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
to ja też mam nabrzmiałe piersi, ale mam ta zawsze ok 10 dni przed @ i teraz też mam mieć okres 6 lutego, piersi jakieś większe, nabrzmiałe???
A czy to normalny objaw że tak leciutko mnie pobolewa w podbrzuszu jakbym niebawem okres miała dostać???*** -
mnie tez od paru dni pobolewa podbrzusze, takie lekkie skurcze jak przed @ mam.
dziewczyny a powiedzcie mi jak odczuwacie bol w macicy? bo ja pare dni temu mialam takie "klujace ciagniecie" (nie wiem jak inaczej to opisac ;P ) nie mam pojecia co to bylo.samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
samira wrote:
I am come back Bo wyszło, że ten obiadek jeszcze gotuje :-p Ehh czytam czytam, zaniedbałam się
A choć dziś chciałam odstresować cały tydzień i poszliśmy wreszcie z małą RAZEM przez duże R na sanki A dzień się dłuży niesamowicie dziś...
-
samira wrote:
I am come back Bo wyszło, że ten obiadek jeszcze gotuje :-p Ehh czytam czytam, zaniedbałam się
A choć dziś chciałam odstresować cały tydzień i poszliśmy wreszcie z małą RAZEM przez duże R na sanki A dzień się dłuży niesamowicie dziś...
-
иιєиσямαℓиα wrote:samira wrote:a a ja smarkam z krwią troszkę od jakiś dwóch dni a słyszałam ze to tez może być objaw......glutka
a tak wogóle to nie wiem co myśleć :p
czego objaw ?
ja też smarkałam krwią jakieś 2-3 dni temu. Takie skrzepy były krwi.... to chyba z zatok....
Albo osłabienia. Miałam coś tak jak byłam ciągle na lekach i chorobach , i kazano mi brać wit C lub dobry jest Rutinoscorbin -
иιєиσямαℓиα wrote:http://www.zielonydziennik.pl/kobieta/myslisz-ze-jestes-w-ciazy-nie-jestes
i co wy na to ?
Świetny artykuł, będę go sobie czytać codziennie do domniemanego @ by nie zwariować od odczuwanych objawów "ciążowych"
иιєиσямαℓиα wrzucę to do ciekawych linków, może innym dziewczynom się przyda, by się niepotrzebnie nie nakręcać...[img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
kurde ja juz sama nie wiem co jest grane dostalam brazowe plamienie na 3 dni przed @nigdy tak nie mialam co to moze byc kurde miala tak ktoras z was bo ja juz swiruje czyzby @mi sie przesunal i dostalam wczesniej czy to jest zwiazane z hormonami tempka mi spada na leb na szyje dzisiaj mam 36,1rano blagam pomozcie co ja mam teraz zrobic
-
aniczka wrote:kurde ja juz sama nie wiem co jest grane dostalam brazowe plamienie na 3 dni przed @nigdy tak nie mialam co to moze byc kurde miala tak ktoras z was bo ja juz swiruje czyzby @mi sie przesunal i dostalam wczesniej czy to jest zwiazane z hormonami tempka mi spada na leb na szyje dzisiaj mam 36,1rano blagam pomozcie co ja mam teraz zrobic
Ja tam miałam przed @/ w listopadzie. Też mnie zaskoczyło, ale to ponoć normalne bo pytałam. A potem za 2 czy 3 dni @ przyszła. Ale niby krótsza, a może to była całość, wogóle odkąd się przyglądam co cykl widzę coś innego Nie denerwuj się napewno jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2013, 22:00
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagula wrote:mnie tez od paru dni pobolewa podbrzusze, takie lekkie skurcze jak przed @ mam.
dziewczyny a powiedzcie mi jak odczuwacie bol w macicy? bo ja pare dni temu mialam takie "klujace ciagniecie" (nie wiem jak inaczej to opisac ;P ) nie mam pojecia co to bylo.
ja tez parę dni temu miałam właśnie takie ciągnięcie a szczególnie jak zakaszlałam albo kichałam...ale nie długo ... -
cześć dziewczyny, dzisiaj mój 32 dzień cyklu przy 28-29 cyklach więc zrobiłam test i jest pozytywny!! Staram się jeszcze bardzo nie nakręcać bo żadnych objawów nie mam oprócz dziwnego uczucia w brzuchu ( jakby bolały mnie ścianki). Jutro powtórzę test i zobaczymy
samira, Meginka, agula, aniczka lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:cześć dziewczyny, dzisiaj mój 32 dzień cyklu przy 28-29 cyklach więc zrobiłam test i jest pozytywny!! Staram się jeszcze bardzo nie nakręcać bo żadnych objawów nie mam oprócz dziwnego uczucia w brzuchu ( jakby bolały mnie ścianki). Jutro powtórzę test i zobaczymy
No to gratulacje Nowy tydzień się zaczął A możesz wkleić wykresik z ciekawości ??? Życzę wszystkiego dobrego Ps. A testu nie ma co powtarzać jak jest to jest lokatorek już
Kleopatra lubi tę wiadomość