STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia wrote:aniczka wrote:ja dzisiaj niestety dostalam @ wredota przyszla 3 dni wczesniej pierwszego dostalam i teraz znowu czyli 2 razy w tym miesiacu zabic sie idzie masakra czy to jest w ogole normalne tez tak mialyscie czy tylko mi sie cos popiepszylo wiec moje drogie do zobaczyska w lutowych staraniach
aniczka przykro mi z powodu @
ja tez czasami dostawałam @ przed spodziewanym terminem, nie wiem sama od czego to zależy. Tak czasami bywa
uff co za ulga dziekuje wlasnie czytalam na jakims forum ginekologicznym ze skoro miedzy jednym okresem a drugim jest min21 dni do 35 to jest wszystko ok moze przez stres albo cos z tych rzeczy mi sie popszesuwalo jade w lutym do Polandi to odwiedze lekarzy i porobie wszystkie badania mam nadzieje ze nigdy wiecej nie dostane 2 razy w miesiacu bo to delikatnie mowiac przej...anesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTreblinka wrote:dzięki dziewczyny sama w to nie wierzę bo wychodzi na to,że owu była bardzo późno
kochana a mi się wydaje ze owu miałaś ok.19dc bo to fizycznie nie możliwe żeby była tak późno (a to co wyznacza wykres to tylko tak orientacyjnie !) -
nick nieaktualnyaniczka wrote:mindusia wrote:aniczka wrote:ja dzisiaj niestety dostalam @ wredota przyszla 3 dni wczesniej pierwszego dostalam i teraz znowu czyli 2 razy w tym miesiacu zabic sie idzie masakra czy to jest w ogole normalne tez tak mialyscie czy tylko mi sie cos popiepszylo wiec moje drogie do zobaczyska w lutowych staraniach
aniczka przykro mi z powodu @
ja tez czasami dostawałam @ przed spodziewanym terminem, nie wiem sama od czego to zależy. Tak czasami bywa
uff co za ulga dziekuje wlasnie czytalam na jakims forum ginekologicznym ze skoro miedzy jednym okresem a drugim jest min21 dni do 35 to jest wszystko ok moze przez stres albo cos z tych rzeczy mi sie popszesuwalo jade w lutym do Polandi to odwiedze lekarzy i porobie wszystkie badania mam nadzieje ze nigdy wiecej nie dostane 2 razy w miesiacu bo to delikatnie mowiac przej...ane
ja mam takie porypane cykle i tez mi się tak zdarzyło raz nie miałam dwa miesiace3 albo była dwa razy w miesiącu ,tak to są takie granice jak napisałaś 21-36... -
samira wrote:Treblinka wrote:dzięki dziewczyny sama w to nie wierzę bo wychodzi na to,że owu była bardzo późno
kochana a mi się wydaje ze owu miałaś ok.19dc bo to fizycznie nie możliwe żeby była tak późno (a to co wyznacza wykres to tylko tak orientacyjnie !)
Samirko gdybym miała 19dc to bym o tym już dawno temu wiedziała,bo 17.01 robiłam betę. Jest to fizycznie możliwe,bo z pierwszym dzieckiem wpadlismy w terminie @ ok 30-32dc -
Hejka A mi znów wykres przesunął ovu na 18 dc, już miałam i 14 i 15...ehh:) Już sama nie wiem , kiedy mogła być...kłucia jajników miałam przed 16 dc i wogóle a teraz to no śluz był, ale czy ovu...hmm
Dziś wyjątkowo o 7.30 mierzyłam, bo juz nie wytrzymałam na łóżku
AHA 1 WSZA WYSZŁA 36.70, POTEM 2- 36,50- ALE JA Z REGUŁY MAM NISKĄ WIĘC WPISAŁAM TA 36,50 , a nie wiem wątpię, ze przesunie na później, bo cykl, który ma mieć 30 dni to i tak wg mnie zbyt długi jak na mnie
Proszę zerknijcie:-)
-
Cześć dziewczyny, dzisiejszy test również pozytywny Bardzo się cieszę i wysyłam mnóstwo fluidków!!!
Postanowiłam sobie ten cykl trochę odpuścić, nie robiłam testów, owulacje wyznaczyłam na podstawie bólu jajnika, itp i udało się Teraz trzymam za Was kciuki, a zwłaszcza za Samiresamira, czerwiec0506, gocha04, agula, aniczka lubią tę wiadomość
-
My tez wystartowalismy i dobrze nam idzie. Samopoczucie takie sobie bo to juz 10 miesiac staran...ale przyznam ze po pierwszych trzech bylam bardziej sfrustrowana niz teraz. Teraz godze sie z czasem i natura. To czas na poznanie siebie i pewnie taki tego sens...a przy okazji uczymy sie cierpliwosci a i nasze zblizenia sa coraz piekniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 08:41
samira, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Cześć dziewczyny, dzisiejszy test również pozytywny Bardzo się cieszę i wysyłam mnóstwo fluidków!!!
Postanowiłam sobie ten cykl trochę odpuścić, nie robiłam testów, owulacje wyznaczyłam na podstawie bólu jajnika, itp i udało się Teraz trzymam za Was kciuki, a zwłaszcza za Samire
super że znów pozytyw
buziaki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
a u mnie dalej @ brak (termin @ 19.01) 42dc , 21dzień wyższych temperatur a test 6dni temu negatyw (pepino paskowy) ...
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)... -
samira wrote:aguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
a u mnie dalej @ brak (termin @ 19.01) 42dc , 21dzień wyższych temperatur a test 6dni temu negatyw (pepino paskowy) ...
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)...
Oj kochana co do twoich dolegliwosci zoł.-jelitowych to współczuję, sama niestety mam skłonności i dopiero od niedawna czuje się lepiej, a poza tym to myśle ze spokojnie możesz się wybrać na betę, ale z drugiej strony wiem jak to jest lepiej nieraz zyc w nieswiadomosci niz miec czarno na białym "-". pozdrawiamsamira lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualnyaguś82 wrote:samira wrote:aguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)...
Oj kochana co do twoich dolegliwosci zoł.-jelitowych to współczuję, sama niestety mam skłonności i dopiero od niedawna czuje się lepiej, a poza tym to myśle ze spokojnie możesz się wybrać na betę, ale z drugiej strony wiem jak to jest lepiej nieraz zyc w nieswiadomosci niz miec czarno na białym "-". pozdrawiam
właśnie chce mieć czarno na białym o co kaman ,bo jak pójdę to ma mi zrobić usg ,tak mówiła ...aguś82 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Staraczki, jestem tu nowa i postanowiłam również starać sie z Ovufriend. Fajnie że jest nas więcej. Podnoszą na duchu wpisy że komuś sie udało. Tego życzę sobie i wam. zaczynamy.Na razie to mój 5dc:-)
aguś82, mauysia, ANIKA1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymindusia wrote:samira ja cię podziwiam bo ja bym pewnie na twoim miejscu nie wytrzymała tylko już dawno zatestowała ponownie albo bete zrobiła. Ale do wizyty czas szybko zleci
no właśnie zleci, w domu mam test a jakże bobo strumieniowy :p ale nawet na niego nie patrzę a po co mam bete płacić jak wizyta tuż tuz (chociaż u nas nie jest droga ok. 16-18zł,chyba ze zdrożało) a ostatnio miałam z free jak mi dała skierowanie...