STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia wrote:aniczka wrote:ja dzisiaj niestety dostalam @ wredota przyszla 3 dni wczesniej pierwszego dostalam i teraz znowu czyli 2 razy w tym miesiacu zabic sie idzie masakra czy to jest w ogole normalne tez tak mialyscie czy tylko mi sie cos popiepszylo wiec moje drogie do zobaczyska w lutowych staraniach
aniczka przykro mi z powodu @
ja tez czasami dostawałam @ przed spodziewanym terminem, nie wiem sama od czego to zależy. Tak czasami bywa
uff co za ulga dziekuje wlasnie czytalam na jakims forum ginekologicznym ze skoro miedzy jednym okresem a drugim jest min21 dni do 35 to jest wszystko ok moze przez stres albo cos z tych rzeczy mi sie popszesuwalo jade w lutym do Polandi to odwiedze lekarzy i porobie wszystkie badania mam nadzieje ze nigdy wiecej nie dostane 2 razy w miesiacu bo to delikatnie mowiac przej...anesamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTreblinka wrote:dzięki dziewczyny
sama w to nie wierzę bo wychodzi na to,że owu była bardzo późno
kochana a mi się wydaje ze owu miałaś ok.19dc bo to fizycznie nie możliwe żeby była tak późno(a to co wyznacza wykres to tylko tak orientacyjnie !)
-
nick nieaktualnyaniczka wrote:mindusia wrote:aniczka wrote:ja dzisiaj niestety dostalam @ wredota przyszla 3 dni wczesniej pierwszego dostalam i teraz znowu czyli 2 razy w tym miesiacu zabic sie idzie masakra czy to jest w ogole normalne tez tak mialyscie czy tylko mi sie cos popiepszylo wiec moje drogie do zobaczyska w lutowych staraniach
aniczka przykro mi z powodu @
ja tez czasami dostawałam @ przed spodziewanym terminem, nie wiem sama od czego to zależy. Tak czasami bywa
uff co za ulga dziekuje wlasnie czytalam na jakims forum ginekologicznym ze skoro miedzy jednym okresem a drugim jest min21 dni do 35 to jest wszystko ok moze przez stres albo cos z tych rzeczy mi sie popszesuwalo jade w lutym do Polandi to odwiedze lekarzy i porobie wszystkie badania mam nadzieje ze nigdy wiecej nie dostane 2 razy w miesiacu bo to delikatnie mowiac przej...ane
ja mam takie porypane cykle i tez mi się tak zdarzyło raz nie miałam dwa miesiace3 albo była dwa razy w miesiącu ,tak to są takie granice jak napisałaś 21-36... -
samira wrote:Treblinka wrote:dzięki dziewczyny
sama w to nie wierzę bo wychodzi na to,że owu była bardzo późno
kochana a mi się wydaje ze owu miałaś ok.19dc bo to fizycznie nie możliwe żeby była tak późno(a to co wyznacza wykres to tylko tak orientacyjnie !)
Samirko gdybym miała 19dc to bym o tym już dawno temu wiedziała,bo 17.01 robiłam betę. Jest to fizycznie możliwe,bo z pierwszym dzieckiem wpadlismy w terminie @ ok 30-32dc -
Hejka
A mi znów wykres przesunął ovu na 18 dc, już miałam i 14 i 15...ehh:) Już sama nie wiem , kiedy mogła być...kłucia jajników miałam przed 16 dc i wogóle a teraz to no śluz był, ale czy ovu...hmm
Dziś wyjątkowo o 7.30 mierzyłam, bo juz nie wytrzymałam na łóżku
AHA 1 WSZA WYSZŁA 36.70, POTEM 2- 36,50- ALE JA Z REGUŁY MAM NISKĄ WIĘC WPISAŁAM TA 36,50 , a nie wiem wątpię, ze przesunie na później, bo cykl, który ma mieć 30 dni to i tak wg mnie zbyt długi jak na mnie
Proszę zerknijcie:-)
-
Cześć dziewczyny, dzisiejszy test również pozytywny
Bardzo się cieszę i wysyłam mnóstwo fluidków!!!
Postanowiłam sobie ten cykl trochę odpuścić, nie robiłam testów, owulacje wyznaczyłam na podstawie bólu jajnika, itp i udało sięTeraz trzymam za Was kciuki, a zwłaszcza za Samire
samira, czerwiec0506, gocha04, agula, aniczka lubią tę wiadomość
-
My tez wystartowalismy i dobrze nam idzie. Samopoczucie takie sobie bo to juz 10 miesiac staran...ale przyznam ze po pierwszych trzech bylam bardziej sfrustrowana niz teraz. Teraz godze sie z czasem i natura. To czas na poznanie siebie i pewnie taki tego sens...a przy okazji uczymy sie cierpliwosci a i nasze zblizenia sa coraz piekniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 08:41
samira, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Cześć dziewczyny, dzisiejszy test również pozytywny
Bardzo się cieszę i wysyłam mnóstwo fluidków!!!
Postanowiłam sobie ten cykl trochę odpuścić, nie robiłam testów, owulacje wyznaczyłam na podstawie bólu jajnika, itp i udało sięTeraz trzymam za Was kciuki, a zwłaszcza za Samire
super że znów pozytyw
buziaki :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
a u mnie dalej @ brak (termin @ 19.01) 42dc , 21dzień wyższych temperatur a test 6dni temu negatyw (pepino paskowy) ...
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)... -
samira wrote:aguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
a u mnie dalej @ brak (termin @ 19.01) 42dc , 21dzień wyższych temperatur a test 6dni temu negatyw (pepino paskowy) ...
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)...
Oj kochana co do twoich dolegliwosci zoł.-jelitowych to współczuję, sama niestety mam skłonności i dopiero od niedawna czuje się lepiej, a poza tym to myśle ze spokojnie możesz się wybrać na betę, ale z drugiej strony wiem jak to jest lepiej nieraz zyc w nieswiadomosci niz miec czarno na białym "-". pozdrawiamsamira lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualnyaguś82 wrote:samira wrote:aguś82 wrote:Witam!! ja nadal na styczniowych w weekend pewnie bede testowqać, ale cos nie mam dobrych przeczuć
Samirko jak u ciebie??
a tak średni na jeża
aaa chyba mam zapalenie żołądka i przełyku znów (refluks się odzywa i jeszcze to nieszczęsne WZJG )ale jak się żre jak leci to tak jest. To okropne bo aż mi słabo ... oj piecze bardzo i boli)...
Oj kochana co do twoich dolegliwosci zoł.-jelitowych to współczuję, sama niestety mam skłonności i dopiero od niedawna czuje się lepiej, a poza tym to myśle ze spokojnie możesz się wybrać na betę, ale z drugiej strony wiem jak to jest lepiej nieraz zyc w nieswiadomosci niz miec czarno na białym "-". pozdrawiam
właśnie chce mieć czarno na białym o co kaman ,bo jak pójdę to ma mi zrobić usg ,tak mówiła ...aguś82 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Staraczki, jestem tu nowa i postanowiłam również starać sie z Ovufriend. Fajnie że jest nas więcej. Podnoszą na duchu wpisy że komuś sie udało. Tego życzę sobie i wam. zaczynamy.Na razie to mój 5dc:-)
aguś82, mauysia, ANIKA1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymindusia wrote:samira ja cię podziwiam bo ja bym pewnie na twoim miejscu nie wytrzymała tylko już dawno zatestowała ponownie albo bete zrobiła. Ale do wizyty czas szybko zleci
no właśnie zleci, w domu mam test a jakże bobo strumieniowy :p ale nawet na niego nie patrzę a po co mam bete płacić jak wizyta tuż tuz (chociaż u nas nie jest droga ok. 16-18zł,chyba ze zdrożało) a ostatnio miałam z free jak mi dała skierowanie...