STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoni_c wrote:
ja bym najwcześniej 3-4 dni po @ zrobiła jeśli masz regularne cykle ...a tak wogóle zalecana beta po tyg. od spodziewanej @ a test z moczu po 2tyg... -
samira wrote:
ja też uważam że nie ma sensu robić testów wcześniej, bo z reguły nie wychodzą pozytywne. Ciekawe kto dołączy następny do styczniowych staraczek?
Może samira??
ciekawe co u nienormalnej? przepadła jak kamień w wodę -
dziewczyny mam pytanko lece w przyszlym miesiacu do Polski i chcialabym zrobic sobie badania wiem ze to tylko 1 cykl staran ale uwazam ze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy hehe zwlaszcza ze nie moge robic badan kiedy chce tylko co kilka miesiecy a nastepnym razem bedzie to maj wiec postanaowilam zbadac wszystko teraz zrobie tsh prolaktyne morfologie badanie moczu mysle takze o progesteronie co jeszcze powinnam zrobic cytologie mialam pol roku temu jajniki drozne w ogole w srodku tam na dole wszystko ok doradzcie jakie badania wykonac z gory dziekuje
samira lubi tę wiadomość
-
samira wrote:
Hej Samira nie wiesz jak tam Nienormalna? cos jej nie widac od dwoch dni...samira lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
HOP HOP иιєиσямαℓиα gdzie jesteś?!
prosimy o info, bo wyślemy list gończy!agula, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
a w porządku, dziękuję
robię testy owu i czekam na nią z utęsknieniem, ale widzę, że chyba przez te moje zatoki chorowite coś się przesuwa. Zobaczymy jaki dziś mi wyjdzie.
Agula a tobie jak się pięknie odbiło, teraz tylko nie wariować i spokojnie czekać👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyagula wrote:samira wrote:
Hej Samira nie wiesz jak tam Nienormalna? cos jej nie widac od dwoch dni...
no właśnie nie wiem i się martwię może beta negatywna i się załamała... -
gocha04 wrote:a w porządku, dziękuję
robię testy owu i czekam na nią z utęsknieniem, ale widzę, że chyba przez te moje zatoki chorowite coś się przesuwa. Zobaczymy jaki dziś mi wyjdzie.
Agula a tobie jak się pięknie odbiło, teraz tylko nie wariować i spokojnie czekać
a jak dlugie masz cykle? bede trzymac kciuki za Ciebie ja do tej pory robilam testy mniej wiecej w polowie cyklu (nie prowadzac wykresu) i nigdy mi nie wychodzily pozytywne, wiec zaczelam sie martwic i poszlam do lekarza. dzis mialam badanie krwi 21dc. a w tym cyklu zaraz po @ zaczelam codziennie testy robic i w koncu ujrzalam pozytywny pozniej wzrost temp i wyznaczona owu, taka szczesliwa bylam, ze jednak mam ta owulacje. zobaczymy jak to dalej pojdzieEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
samira wrote:agula wrote:samira wrote:
Hej Samira nie wiesz jak tam Nienormalna? cos jej nie widac od dwoch dni...
no właśnie nie wiem i się martwię może beta negatywna i się załamała...
kurcze mam nadzieje , ze to jednak nie to trzeba czekac, az sie odezwieEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
cykle mam 29-30 dniowe, to jakoś teraz powinnam mieć owu.
ja tam mam nadzieję, ze иιєиσямαℓиα czeka na wynik bety po 48h.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 15:41
samira lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
aniczka wrote:dziewczyny mam pytanko lece w przyszlym miesiacu do Polski i chcialabym zrobic sobie badania wiem ze to tylko 1 cykl staran ale uwazam ze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy hehe zwlaszcza ze nie moge robic badan kiedy chce tylko co kilka miesiecy a nastepnym razem bedzie to maj wiec postanaowilam zbadac wszystko teraz zrobie tsh prolaktyne morfologie badanie moczu mysle takze o progesteronie co jeszcze powinnam zrobic cytologie mialam pol roku temu jajniki drozne w ogole w srodku tam na dole wszystko ok doradzcie jakie badania wykonac z gory dziekuje
Mi lekarz kazał zrobic TSH estradiol Progesteron Prolaktyne a gdzie mieszkasz za granicą bo ja w angli i tam też miałam robione -
ann2224 wrote:aniczka wrote:dziewczyny mam pytanko lece w przyszlym miesiacu do Polski i chcialabym zrobic sobie badania wiem ze to tylko 1 cykl staran ale uwazam ze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy hehe zwlaszcza ze nie moge robic badan kiedy chce tylko co kilka miesiecy a nastepnym razem bedzie to maj wiec postanaowilam zbadac wszystko teraz zrobie tsh prolaktyne morfologie badanie moczu mysle takze o progesteronie co jeszcze powinnam zrobic cytologie mialam pol roku temu jajniki drozne w ogole w srodku tam na dole wszystko ok doradzcie jakie badania wykonac z gory dziekuje
Mi lekarz kazał zrobic TSH estradiol Progesteron Prolaktyne a gdzie mieszkasz za granicą bo ja w angli i tam też miałam robione
ann a Ty gdzies wczesniej wspominalas, ze masz monitoring tak? myslalam, ze tutaj tego nie robia ja dzisiaj mialam day 21 blood test i ciekawa jestem co dalejEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka
-
agula wrote:ann2224 wrote:aniczka wrote:dziewczyny mam pytanko lece w przyszlym miesiacu do Polski i chcialabym zrobic sobie badania wiem ze to tylko 1 cykl staran ale uwazam ze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy hehe zwlaszcza ze nie moge robic badan kiedy chce tylko co kilka miesiecy a nastepnym razem bedzie to maj wiec postanaowilam zbadac wszystko teraz zrobie tsh prolaktyne morfologie badanie moczu mysle takze o progesteronie co jeszcze powinnam zrobic cytologie mialam pol roku temu jajniki drozne w ogole w srodku tam na dole wszystko ok doradzcie jakie badania wykonac z gory dziekuje
Mi lekarz kazał zrobic TSH estradiol Progesteron Prolaktyne a gdzie mieszkasz za granicą bo ja w angli i tam też miałam robione
ann a Ty gdzies wczesniej wspominalas, ze masz monitoring tak? myslalam, ze tutaj tego nie robia ja dzisiaj mialam day 21 blood test i ciekawa jestem co dalej
ja po testach krwi miałam skierowanie na usg i powiedzieli mi że mam pcos i jakis guz na jajniku i czekam na wizyte u ginekologa w uk ale jak tylko przyjechałam do polski poszłam do mojego ginekologa
agula, samira lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:agula wrote:ann2224 wrote:aniczka wrote:dziewczyny mam pytanko lece w przyszlym miesiacu do Polski i chcialabym zrobic sobie badania wiem ze to tylko 1 cykl staran ale uwazam ze lepiej sprawdzic co w trawie piszczy hehe zwlaszcza ze nie moge robic badan kiedy chce tylko co kilka miesiecy a nastepnym razem bedzie to maj wiec postanaowilam zbadac wszystko teraz zrobie tsh prolaktyne morfologie badanie moczu mysle takze o progesteronie co jeszcze powinnam zrobic cytologie mialam pol roku temu jajniki drozne w ogole w srodku tam na dole wszystko ok doradzcie jakie badania wykonac z gory dziekuje
ann a Ty gdzies wczesniej wspominalas, ze masz monitoring tak? myslalam, ze tutaj tego nie robia ja dzisiaj mialam day 21 blood test i ciekawa jestem co dalej
ja po testach krwi miałam skierowanie na usg i powiedzieli mi że mam pcos i jakis guz na jajniku i czekam na wizyte u ginekologa w uk ale jak tylko przyjechałam do polski poszłam do mojego ginekologa
ja mam czekac na wyniki do tygodnia czasu. ja tez skonsultuje sie w pl jak pojade, bez wzgledu na wynikiEndometrioza IV stopnia
Za 6 miesiecy staranka