Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:U mnie zaczyna się coś dziać, dziś test owu pokazał słabą krechę, owu będzie widzę wcześniej, bo dziś dopiero 17dc
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartaf wrote:Hej dziewczyny,
nie udzielam się, ale cały czas was czytam.
Wpadłam się pochwalić
https://naforum.zapodaj.net/06e4c1d27b9f.jpg.html -
Lady trzymam kciuki za działania
Ja postanowiłam zaopatrzyć się w testy owu z allegro, co wykrywaja poziom lh dopiero 25 i do dziś lipa - blada krecha, a że cykle mam 26 dniowe, to albo w tym cyklu bez owulki, albo tajemnicze siły wydłużają mi cykl, albo testy z allegro wadliwe. Później przejdę się do apteki i kupię domowe lab
Marta gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:04
martaf lubi tę wiadomość
-
Evve. Slub mam 10 lutego, w okresie walentynkowym
Postaram sie znalezc fotke tej sukienki i Wam wrzucic. Dzieki dziewczyny za wsparcie
anciaa wrote:Dziewczyny a czy serduszkujecie po owulce też aż do terminu lub przyjścia @ bo spotkałam się z opiniami że to może przeszkodzić w zagnieżdżeniu a u mnie libido nadal wysoko...
kania85 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Ja jak mogłam mieć jeszcze jakieś złudzenia, że betę zrobiłam za wcześnie, tak dzisiejszy spadek temp nie zostawia wątpliwości, że w tym cyklu nic z ciąży nie będzie
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywszamanka wrote:Ja jak mogłam mieć jeszcze jakieś złudzenia, że betę zrobiłam za wcześnie, tak dzisiejszy spadek temp nie zostawia wątpliwości, że w tym cyklu nic z ciąży nie będzie
no patrze na Twoj wykres i nadzieji robic nie bede. 14 dpo taki spadek...to idealny czas na @ niestetety... kciukam za luty!!!JednazWielu lubi tę wiadomość
-
Już wam wszystko opisuje.
To jest 15 dpo, 7 albo 8 cs
Ten miesiąc to był na luzie, żadnych testów, śluzów, mierzenia temp., jedynie ból owulacyjny był w pierwsze święto. Współżyliśmy od 21.12 kiedy mieliśmy ochotę, nawet i po dwa razy dziennie. Odpuściłam sobie kompletnie i się udałoAnnie1981, spioch, kaka470, Gosia1989, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartaf wrote:Już wam wszystko opisuje.
Ten miesiąc to był na luzie, żadnych testów, śluzów, mierzenia temp., jedynie ból owulacyjny był w pierwsze święto. Współżyliśmy od 21.12 kiedy mieliśmy ochotę, nawet i po dwa razy dziennie. Odpuściłam sobie kompletnie i się udało
8 cykl staran szybciutko poszlo!! gratulacje!! spokojnej ciazy!martaf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartaf wrote:Już wam wszystko opisuje.
Ten miesiąc to był na luzie, żadnych testów, śluzów, mierzenia temp., jedynie ból owulacyjny był w pierwsze święto. Współżyliśmy od 21.12 kiedy mieliśmy ochotę, nawet i po dwa razy dziennie. Odpuściłam sobie kompletnie i się udałomartaf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny