X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska trzymam kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska kciuki!!

• dobuska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska kciuki!!

Ja 9 dpo negatyw, czekam dalej, okres powinien byc za dwa dni.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Fruska kciuki!!

Ja 9 dpo negatyw, czekam dalej, okres powinien byc za dwa dni.:)
    dobuśka oby nie przyszedł.

Ja czuje cały czas wilgotno. Boję sie :/ jeszcze mąż na mnie nakrzyczał właśnie przez telefon. Trochę miał racji ale zbytnio wyjścia nie miałam

dobuska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska wrote:
    Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.

Kciuki za ładną betę !!!

• AnaR Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    AnaR kurcze czyżby cykl bezowulacyjny? Mój tez dziwny w tym miesiącu i tez juz czekam na @ żeby zacząć od nowa

nie wiem kiedy powinnam zaczac go wywolywac:(

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • dobuska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 14:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Ja mam dzisiaj wodnisto na dole, nie potrafię ogarnąć czy to na @ czy nie. Liczyłam, że jakiś cień sie pokaże, a tam nic. Na tę chwilę jestem dziwnie spokojna i martwie się tym jak się dostać do lekarza na nowy cykl z clo.
    Ehhh chwilowo jestem zmęczona tym zachodzeniem w ciąże...
    właśnie ja też jestem spokojna co jest dziwne. no nic, trzeba czekać

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kochane:)ja tez jestem dziwnie spokojna,miałam jeden dzien nerwa..a teraz jakos tak mi wszystko obojetene..tempki nie wskazuja na ciaze, cykl meeega dlugi..mam prog w domu ale chciałam od niego odpoczac..tazke jeszcze sobie poczekam chyba..

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mika1987 wrote:
    witajcie Kochane:)ja tez jestem dziwnie spokojna,miałam jeden dzien nerwa..a teraz jakos tak mi wszystko obojetene..tempki nie wskazuja na ciaze, cykl meeega dlugi..mam prog w domu ale chciałam od niego odpoczac..tazke jeszcze sobie poczekam chyba..
    przepraszam że Ci to powiem ale w cały świat ten twój wykres

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    nie wiem kiedy powinnam zaczac go wywolywac:(
    Ja juz zaczęłam brać dupka. Może za 14 dni się zacznie normalny cykl.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • AnaR Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sprawa wyglada tak, ze bylam 3 stycznia u gina a on nic nie widzial, nie byl wstanie stwierdzic czy owu juz byla i nic nie mowil ze bedzie, a jak sie zapytalam kiedy mam go wywolac powiedzial ze mam czekac, ale sie pytam ile bo ja bez wywolywania zadko kiedy mam okres. a podbrzusze mnie juz pare dni pobolewa i sie smial ze to moze wcale nie na okres:)

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spójrzcie na mój wykres. Testować jutro jeśli rano temp będzie wysoko czy jeszcze czekać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    U mnie sprawa wyglada tak, ze bylam 3 stycznia u gina a on nic nie widzial, nie byl wstanie stwierdzic czy owu juz byla i nic nie mowil ze bedzie, a jak sie zapytalam kiedy mam go wywolac powiedzial ze mam czekac, ale sie pytam ile bo ja bez wywolywania zadko kiedy mam okres. a podbrzusze mnie juz pare dni pobolewa i sie smial ze to moze wcale nie na okres:)

Powiem Ci Szczerze ze zawsze mnie to zdumiewalo ze ktoś nie ma okresu jak go sobie nie wywoła? Czy hormonalnie jest wszystko ok?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Dziewczyny spójrzcie na mój wykres. Testować jutro jeśli rano temp będzie wysoko czy jeszcze czekać?
    Testuje jutro ja też będę jutro sprawdzać. Wolę wiedzieć przed wizyta u ginekologa

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    Testuje jutro ja też będę jutro sprawdzać. Wolę wiedzieć przed wizyta u ginekologa

Ja nie mam raczej żadnej nadziei i wiem ze to okres za lada dzień ale tak sobie pomyslalam przed chwila o tym e końcu zapisalam sie na 10 a teraz chce odpuścić...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Ja nie mam raczej żadnej nadziei i wiem ze to okres za lada dzień ale tak sobie pomyslalam przed chwila o tym e końcu zapisalam sie na 10 a teraz chce odpuścić...
    A może się zaskoczysz.

Ja w ogóle jestem tak spokojna że nie dopuszczam do siebie myśli że się nie udało :) cały czas powtarzam sobie że jestem w ciąży. Takie jakieś przekonanie mam choć nic na to nie wskazuje. Tylko ta temperatura

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/ee3f7c0860726.jpg.html
    Moje testy owulacyjne
    Ten ostatni mozna już uznac zza pozytyw?

• Fruska Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesli test pokazywal bladziutka kreseczke to jak wyschnie to raczej jakis slad po niej powinien zostac nie? Ja mam swoj stary test z pierwszej ciazy i do teraz widze tego bladziocha na tescie.

4c3tgov3htj00qv5.png

mhsv20mmqsk09uwr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    A może się zaskoczysz.

Ja w ogóle jestem tak spokojna że nie dopuszczam do siebie myśli że się nie udało :) cały czas powtarzam sobie że jestem w ciąży. Takie jakieś przekonanie mam choć nic na to nie wskazuje. Tylko ta temperatura

Chciałabym ale wszystkie moje poprzednie cykle dawały mi dużo nadziei a wszystkie zakończyły sie @ także staram sie nie nakrecac bo po jakimś czasie jest to tak bolesne przeżycie ze wyje z rozpaczy jak @ przychodzi. Ale sloneczkowa mama trzymam kciuki twój wykres jest obiecujący ;-)

sloneczkowa mama, Annie1981 lubią tę wiadomość

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ