Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Fruska kciuki!!
Ja 9 dpo negatyw, czekam dalej, okres powinien byc za dwa dni.
Ja czuje cały czas wilgotno. Boję sie jeszcze mąż na mnie nakrzyczał właśnie przez telefon. Trochę miał racji ale zbytnio wyjścia nie miałamdobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFruska wrote:Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.
Kciuki za ładną betę !!! -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja mam dzisiaj wodnisto na dole, nie potrafię ogarnąć czy to na @ czy nie. Liczyłam, że jakiś cień sie pokaże, a tam nic. Na tę chwilę jestem dziwnie spokojna i martwie się tym jak się dostać do lekarza na nowy cykl z clo.
Ehhh chwilowo jestem zmęczona tym zachodzeniem w ciąże... -
witajcie Kochane:)ja tez jestem dziwnie spokojna,miałam jeden dzien nerwa..a teraz jakos tak mi wszystko obojetene..tempki nie wskazuja na ciaze, cykl meeega dlugi..mam prog w domu ale chciałam od niego odpoczac..tazke jeszcze sobie poczekam chyba..
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:witajcie Kochane:)ja tez jestem dziwnie spokojna,miałam jeden dzien nerwa..a teraz jakos tak mi wszystko obojetene..tempki nie wskazuja na ciaze, cykl meeega dlugi..mam prog w domu ale chciałam od niego odpoczac..tazke jeszcze sobie poczekam chyba..
-
AnaR wrote:nie wiem kiedy powinnam zaczac go wywolywac:(
-
U mnie sprawa wyglada tak, ze bylam 3 stycznia u gina a on nic nie widzial, nie byl wstanie stwierdzic czy owu juz byla i nic nie mowil ze bedzie, a jak sie zapytalam kiedy mam go wywolac powiedzial ze mam czekac, ale sie pytam ile bo ja bez wywolywania zadko kiedy mam okres. a podbrzusze mnie juz pare dni pobolewa i sie smial ze to moze wcale nie na okres:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnaR wrote:U mnie sprawa wyglada tak, ze bylam 3 stycznia u gina a on nic nie widzial, nie byl wstanie stwierdzic czy owu juz byla i nic nie mowil ze bedzie, a jak sie zapytalam kiedy mam go wywolac powiedzial ze mam czekac, ale sie pytam ile bo ja bez wywolywania zadko kiedy mam okres. a podbrzusze mnie juz pare dni pobolewa i sie smial ze to moze wcale nie na okres:)
Powiem Ci Szczerze ze zawsze mnie to zdumiewalo ze ktoś nie ma okresu jak go sobie nie wywoła? Czy hormonalnie jest wszystko ok? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:Testuje jutro ja też będę jutro sprawdzać. Wolę wiedzieć przed wizyta u ginekologa
Ja nie mam raczej żadnej nadziei i wiem ze to okres za lada dzień ale tak sobie pomyslalam przed chwila o tym e końcu zapisalam sie na 10 a teraz chce odpuścić... -
nick nieaktualnyspioch wrote:Ja nie mam raczej żadnej nadziei i wiem ze to okres za lada dzień ale tak sobie pomyslalam przed chwila o tym e końcu zapisalam sie na 10 a teraz chce odpuścić...
Ja w ogóle jestem tak spokojna że nie dopuszczam do siebie myśli że się nie udało cały czas powtarzam sobie że jestem w ciąży. Takie jakieś przekonanie mam choć nic na to nie wskazuje. Tylko ta temperatura -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:A może się zaskoczysz.
Ja w ogóle jestem tak spokojna że nie dopuszczam do siebie myśli że się nie udało cały czas powtarzam sobie że jestem w ciąży. Takie jakieś przekonanie mam choć nic na to nie wskazuje. Tylko ta temperatura
Chciałabym ale wszystkie moje poprzednie cykle dawały mi dużo nadziei a wszystkie zakończyły sie @ także staram sie nie nakrecac bo po jakimś czasie jest to tak bolesne przeżycie ze wyje z rozpaczy jak @ przychodzi. Ale sloneczkowa mama trzymam kciuki twój wykres jest obiecującysloneczkowa mama, Annie1981 lubią tę wiadomość