X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Styczniowe testerki 2017
Odpowiedz

Styczniowe testerki 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam, ze mam gdzies w głowie mysli, ze jednak mogło sie udac i az poszłam sobie zrobic sniadanie ( nigdy rano nie jem) nie wiem czy miec nadzieje czy nie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczkowa mama wrote:
    powiem wam, ze mam gdzies w głowie mysli, ze jednak mogło sie udac i az poszłam sobie zrobic sniadanie ( nigdy rano nie jem) nie wiem czy miec nadzieje czy nie ;/

Słoneczkowa taki spadek to nie spadek!!! do 14 dpo maja prawo byc wahania temp! najwazniejsza jest temperatura w terminie @ czyli 14-15 dpo i wtedy powinno sie test zrobic!
    wlącz pozytywne mysleinie. bo takie nastawienie nic nie zmieni!. trzymam kciuki nieustannie za Ciebie!!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaf gratulacje ;-)

Jejus ja sobie tak pofolgowalam w weekend ze dziś sie zwazylam a tam +2kg!! W ogóle odkąd pracuje w biurze przytylam juz 10 kg:-( nie odchudzalam sie bo mowie będę w ciąży jak urodze to zaczne sie odchudzac a tu żadnej ciąży i waga ciągle do gory. Łapie dola :-(

martaf lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Słoneczkowa taki spadek to nie spadek!!! do 14 dpo maja prawo byc wahania temp! najwazniejsza jest temperatura w terminie @ czyli 14-15 dpo i wtedy powinno sie test zrobic!
    wlącz pozytywne mysleinie. bo takie nastawienie nic nie zmieni!. trzymam kciuki nieustannie za Ciebie!!! <3
    no też właśnie może dlatego mam w głowie takie myśli. :) do @ jeszcze chyba 4 dni. no zobaczymy oby nie przylazła.
    Bardzo cieszę się na jutrzejszą wizytę u ginekologa. Wiem, że nic może nie zobaczyć na usg bo to niemozliwe ale chociaz moj wykres sobie zobaczy i powie czy była owu czy nie było jej wcale i tylko niepotrzebnie mam nadzieje

kania85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    U mnie zaczyna się coś dziać, dziś test owu pokazał słabą krechę, owu będzie widzę wcześniej, bo dziś dopiero 17dc
    xp5xg6.jpg
    Ty bierzesz ten test za pozytyw? Ja zrobiłam przed chwila i est troszk eciemniejszy od twojego i nie wiem cz uznac za pozytyw bo u mnie dzis skok temp.

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spioch wrote:
    Martaf gratulacje ;-)

Jejus ja sobie tak pofolgowalam w weekend ze dziś sie zwazylam a tam +2kg!! W ogóle odkąd pracuje w biurze przytylam juz 10 kg:-( nie odchudzalam sie bo mowie będę w ciąży jak urodze to zaczne sie odchudzac a tu żadnej ciąży i waga ciągle do gory. Łapie dola :-(
    Ja mam to samo. Wydaje mi sie, ze dieta na chudniecie w trakcie staran to nieporozumienie ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Ja mam to samo. Wydaje mi sie, ze dieta na chudniecie w trakcie staran to nieporozumienie ;)

No właśnie! Ćwiczenia tez poszły w odstawke bo nie sadzilam ze to tak długo będzie trwać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany ćwiczenia? dziewczyny jaką wy musicie mieć motywacje :)
    ja z ćwiczeń to preferuje leżenie na kanapie :D a dieta to dużo słodyczy :D

Chociaz wczoraj mąż jak rozmawialiśmy to powiedział ze jakbym była w ciąży to zero słodyczy i tylko warzywa i owoce :) wyśmiałam go :D

wczoraj mąż w stosunku do mnie był taki inny :) nie wiem czy on coś przeczuwa czy nie. Tak się fajnie zachowywał. Chciałabym zeby ciąza jednak była. ucieszyłby się bardzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:40

spioch lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Asia, używam Mój Kalendarzyk

Marta, gratulacje!

Witam :)

Mogę zapytać jakaś konkretna ta apka ?
    Bo patrzyłam w necie i jest ich kilka pod tą nazwą ?

Dziewczyny z objawami @ tulę mocno i trzymam kciuki aby nie przyszła.

Dziewczynom z II serdecznie gratuluję :)

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie pytanie do dziewczyn które są po ovu. Jak u Was ze sluzesluzem? Bo u mnie susza a nie pamiętam jak to bylo w 1 ciąży.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sloneczkowa mama trzymam kciuki.

U nas to trwa juz jakiś czas wiec ciąża trochę by rozladowala to czekanie... Wcześniej wszystko było na luzie a ze ciągle nie idzie to zaczyna sie stres. W tym miesiącu mąż już mnie pyta czy dostalam okres, kiedy ma być, jak sie czuje, jak moja temp. Widzę ze on powoli zaczyna sie martwić ta sytuacją... :-(

sloneczkowa mama lubi tę wiadomość

• Kimmy Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Mam takie pytanie do dziewczyn które są po ovu. Jak u Was ze sluzesluzem? Bo u mnie susza a nie pamiętam jak to bylo w 1 ciąży.
    U mnie dzisiaj zaczął się już kremowy śluz. Owu ok 3 dni temu

f5b59272af.png
  • AnaR Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech ten okres juz przyjdzie, masakra a temp ani wte ani we wte:(

geeky-2017-12-21.jpg
    nzjdqqmzsy5sbehi.png
    Uleczka 29.01.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaR wrote:
    Niech ten okres juz przyjdzie, masakra a temp ani wte ani we wte:(

AnaR kurcze czyżby cykl bezowulacyjny? Mój tez dziwny w tym miesiącu i tez juz czekam na @ żeby zacząć od nowa

• aria40 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krecha ciemnieje mój czas się zbliża, ale śluzu już nie mam :(

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aria40 wrote:
    krecha ciemnieje mój czas się zbliża, ale śluzu już nie mam :(
    U mnie dzisiaj krecha najciemniejsza choc do pozytywu mu daleko. Miałam spadek dzisiaj skok. i badz tu czlowieku mądry. Z tym sluzem mam tak samo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 10:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu ale się naszarpałam. w domu facet ponad 90 lat. przewrócił się w lazience i jak kłoda. nie szło go podnieść. Naszarpałam się i brzuch mnie teraz boli. :/

• Fruska Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.

4c3tgov3htj00qv5.png

mhsv20mmqsk09uwr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fruska wrote:
    Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.
    Beta wszystko wyjaśni

• Lola83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martaf wrote:
    Hej dziewczyny,
    nie udzielam się, ale cały czas was czytam.
    Wpadłam się pochwalić :)
    https://naforum.zapodaj.net/06e4c1d27b9f.jpg.html

gratulacje! Spokojnej ciazy zycze!

martaf lubi tę wiadomość

Piotruś
    ganndqk37mzflpnc.png
    Helenka
    rolodf9hpum40ef3.png
‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ