Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysloneczkowa mama wrote:powiem wam, ze mam gdzies w głowie mysli, ze jednak mogło sie udac i az poszłam sobie zrobic sniadanie ( nigdy rano nie jem) nie wiem czy miec nadzieje czy nie ;/
Słoneczkowa taki spadek to nie spadek!!! do 14 dpo maja prawo byc wahania temp! najwazniejsza jest temperatura w terminie @ czyli 14-15 dpo i wtedy powinno sie test zrobic!
wlącz pozytywne mysleinie. bo takie nastawienie nic nie zmieni!. trzymam kciuki nieustannie za Ciebie!!! -
nick nieaktualnyMartaf gratulacje
Jejus ja sobie tak pofolgowalam w weekend ze dziś sie zwazylam a tam +2kg!! W ogóle odkąd pracuje w biurze przytylam juz 10 kg:-( nie odchudzalam sie bo mowie będę w ciąży jak urodze to zaczne sie odchudzac a tu żadnej ciąży i waga ciągle do gory. Łapie dolamartaf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Słoneczkowa taki spadek to nie spadek!!! do 14 dpo maja prawo byc wahania temp! najwazniejsza jest temperatura w terminie @ czyli 14-15 dpo i wtedy powinno sie test zrobic!
wlącz pozytywne mysleinie. bo takie nastawienie nic nie zmieni!. trzymam kciuki nieustannie za Ciebie!!!
Bardzo cieszę się na jutrzejszą wizytę u ginekologa. Wiem, że nic może nie zobaczyć na usg bo to niemozliwe ale chociaz moj wykres sobie zobaczy i powie czy była owu czy nie było jej wcale i tylko niepotrzebnie mam nadziejekania85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:U mnie zaczyna się coś dziać, dziś test owu pokazał słabą krechę, owu będzie widzę wcześniej, bo dziś dopiero 17dc
-
spioch wrote:Martaf gratulacje
Jejus ja sobie tak pofolgowalam w weekend ze dziś sie zwazylam a tam +2kg!! W ogóle odkąd pracuje w biurze przytylam juz 10 kg:-( nie odchudzalam sie bo mowie będę w ciąży jak urodze to zaczne sie odchudzac a tu żadnej ciąży i waga ciągle do gory. Łapie dola
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrany ćwiczenia? dziewczyny jaką wy musicie mieć motywacje
ja z ćwiczeń to preferuje leżenie na kanapie a dieta to dużo słodyczy
Chociaz wczoraj mąż jak rozmawialiśmy to powiedział ze jakbym była w ciąży to zero słodyczy i tylko warzywa i owoce wyśmiałam go
wczoraj mąż w stosunku do mnie był taki inny nie wiem czy on coś przeczuwa czy nie. Tak się fajnie zachowywał. Chciałabym zeby ciąza jednak była. ucieszyłby się bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:40
spioch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Asia, używam Mój Kalendarzyk
Marta, gratulacje!
Witam
Mogę zapytać jakaś konkretna ta apka ?
Bo patrzyłam w necie i jest ich kilka pod tą nazwą ?
Dziewczyny z objawami @ tulę mocno i trzymam kciuki aby nie przyszła.
Dziewczynom z II serdecznie gratuluję -
Mam takie pytanie do dziewczyn które są po ovu. Jak u Was ze sluzesluzem? Bo u mnie susza a nie pamiętam jak to bylo w 1 ciąży.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnySloneczkowa mama trzymam kciuki.
U nas to trwa juz jakiś czas wiec ciąża trochę by rozladowala to czekanie... Wcześniej wszystko było na luzie a ze ciągle nie idzie to zaczyna sie stres. W tym miesiącu mąż już mnie pyta czy dostalam okres, kiedy ma być, jak sie czuje, jak moja temp. Widzę ze on powoli zaczyna sie martwić ta sytuacją...sloneczkowa mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaria40 wrote:krecha ciemnieje mój czas się zbliża, ale śluzu już nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.
-
nick nieaktualnyFruska wrote:Ja dzis zrobilam test i patrze na test po 5 min i widze cien cienia ale nie musialam sie wpatrywac pod katem i kombinowac. Stwierdzilam ze ide na bete bo jestem bardzo przeziebiona i chce wziac mocniejsze leki. Przynajmniej bede miec pewnosc. Jak wrocilam z lab to test wysechl i juz nie widze kreseczki tylko pod swiatlo jest. Te testy sa chyba jakies felerne i tyle.