Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruska wrote:Martaf serdecznie ci gratuluje ciazy ja wlasnie z pierwszej ciazy mialam pink test i zostal bladzioch na nim. A ty ile dpo?
-
marciaa wrote:gratulacje!
który to cykl starań?
brałaś coś co nie było w poprzednich cyklach?marciaa lubi tę wiadomość
-
Fruska wrote:No ja mam tak 11dpo moze 12 ale robie testy czul 10 niby tak jest na opakowaniu napisane. Zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Koleżanki z pracy córka własnie w szpitalu czeka na poród i tak jakoś w tych momentach ciężej. Strasznie ją wspieram i cieszę się, ale moja sytuacja smuci.
Ja też już nie wierzę w żadne objawy. Zapisuję je sobie, żeby w razie czego miec pamiątke, ale naprawde ich nie biore do siebie.
Mdli mnie, w głowie się kręci, śmierdział mi dzisiaj kabanos i jestem ostatnio senna - piękne objawy, ale to prawdopodobnie są objawy, których pragnie moja podświadomość.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:co miesiąc mam mnóstwo objawów ciąży, to za szybko na takie prawdziwe moim zdaniem.
Mam to samo. Najlepsze jest to ze przed staraniami nigdy nie miałam takich objawów jak teraz gdy sie staram. Heh psychika robi dużoAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny